Αστρολογικές προβλέψεις Δεκεμβρίου 2020 από τον Χρίστο Ντούβλη.

Βαθμολόγησε: 
Average: 4,2 (93 votes)

Ο αστρολόγος Χρίστος Ντούβλης μας αποκαλύπτει στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Δεκεμβρίου 2020 στο video του, ότι είναι ένας μήνας είναι ένας πολύ σημαντικός μήνας, διότι τα γεγονότα που θα φέρει θα καθορίσουν την καθημερινότητα μας για το επόμενο 6μηνο.

Διάβασε τα θέματα που θα αναλύσει στο βίντεο του Δεκεμβρίου ο αστρολόγος Χρίστος Ντούβλης:

Σίγουρα έχουν ανατραπεί πολλά στην καθημερινότητα μας, αλλά η προσαρμοστικότητα και ο επανασχεδιασμός μπορεί αν ανοίξει ένα κεφάλαιο ευκαιριών. Ο αγαπημένος μας αστρολόγος κος Ντούβλης μας μιλά για αλλαγές σε πολλούς τομείς και μας παροτρύνει αντί να μελαγχολούμε και να τα βάζουμε με την κακή μας τύχη να δούμε τι μπορούμε να αλλάξουμε και πως να διορθώσουμε τα θέματα μας.

Η λέξη - συμβουλή που μας δίνει ο Χ. Ντούβλης είναι επανασχεδιασμός. Αλλάζουμε τα δεδομένα μας, προσαρμοζόμαστε σε αυτά τα δεδομένα και θα δούμε ότι μπορούμε σε αυτό τον κύκλο που ανοίγει να νιώθουμε αλλά και να είμαστε καλά. Σε αυτές τις αλλαγές  που καλούμε να αποφασίσουμε θα βοηθήσει αρκετά η επιλογή των προσώπων που θα έχουμε στο πλάι μας. Μοιάζει σαν να πρέπει να κάνουμε ένα ξεκαθάρισμα στην καθημερινότητα μας, αλλά να σκεφτούμε ταυτόχρονα ποια πρόσωπα θα μπορούσα να είναι σύμμαχοι σε όλη αυτή την αλλαγή και ποια μας κρατούν πίσω κολλημένους σε ένα αβέβαιο παρόν. 

Ο μήνας αυτός δείχνει ότι επιφυλάσσει ευκαιρίες πολλές, ευκαιρίες τις οποίες αν τις αξιοποιήσουμε ή αν τις αρπάξουμε θα μπορέσουμε να αλλάξουμε πολύ ευχάριστα τη ζωή μας. 

Βίντεο με αστρολογικές προβλέψεις Δεκεμβρίου εδώ:

Κάνε ΕΓΓΡΑΦΗ στο κανάλι μας στο youtube για να μαθαίνεις πρώτος για όλα μας τα νέα Video!

zwdiasimera videosplay

Τελευταία ενημέρωση:
\n