Αστρολογικές προβλέψεις Φεβρουαρίου 2018 από τον Χρίστο Ντούβλη.

Βαθμολόγησε: 
Average: 4 (69 votes)

Ο αστρολόγος Χρίστος Ντούβλης μας αποκαλύπτει στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Φεβρουαρίου 2018 στο video του, ότι είναι ένας μήνας μεγάλων αλλαγών για το προσωπικό μας συμφέρον και την προσωπική μας ευτυχία και επιτυχία.

Διάβασε τα θέματα που θα αναλύσει στο βίντεο του Φεβρουαρίου ο αστρολόγος Χρίστος Ντούβλης:

Ο Φεβρουάριος είναι ένας πολύ σημαντικός μήνας με ιδιαίτερα και ανατρεπτικά γεγονότα. Γεγονότα που μπορούν να αλλάξουν ριζικά τη ζωή μας και σίγουρα έχουν μια μεγάλη διάρκεια στη δράση τους στην προσωπική μας ζωή. Είναι ιδιαίτερα σημαντικές αλλαγές και έχουν να κάνουν κυρίως με τις αξίες μας τόσο σε εμάς αλλά και ως αντίκτυπος στους γύρω μας.

Τι είναι αυτό που θέλουμε πραγματικά και ουσιαστικά αλλά το πιο σημαντικό από όλα είναι πως αν αυτό που ζητάμε ή επιθυμούμε έχει μια χροιά δικαιοσύνης από πίσω. Αν αυτό που ζητάμε να συμβεί στη ζωή μας έχει δόλο ή κάποιο αρνητικό συναίσθημα από πίσω. Αν με νόμιμο για παράδειγμά τρόπο έχουμε αποκτήσει κάτι. Θα υπάρξει μια απόδοση δικαιοσύνης μέσα στο μήνα, αν κάτι το κερδίσαμε με δόλιο τρόπο τότε θα τιμωρηθούμε ή θα το χάσουμε, στην αντίστοιχη περίπτωση αν εμείς είμαστε το αντικείμενο μιας αδικίας θα μας επιστραφούν πίσω διπλά και τριπλά.

Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα θα υπάρξει ένα ξεκαθάρισμα, ένα συμβούλιο κατά κάποιο τρόπο με τον εαυτό μας στο τι είναι αυτό που καταφέραμε αλλά και τι είναι αυτό που πραγματικά ελπίζαμε να αποκτήσουμε. Ενώ στο δεύτερο 15ήμερο υπάρχει η υλοποίηση και η πραγματοποίηση των σωστών θέλω μας και όχι αυτόν που νομίζουμε ότι θα μας κάνουν ευτυχισμένους.  

Επίσης το δεύτερο 15ήμερο του μήνα θα υπάρξουν πολλές εξελίξεις στον αισθηματικό τομέα, θα προκύψουν όμορφες και ενδιαφέρουσες αλλαγές αλλά και νέες προτάσεις σε όσους είναι μόνοι-ες.

Μάθε τι επιφυλάσσει ο Φεβρουάριος στην αισθηματική, επαγγελματική και οικονομική σου ζωή. Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις από τον Χρίστο Ντούβλη για Φεβρουάριο 2017

 

Βίντεο με αστρολογικές προβλέψεις Φεβρουαρίου εδώ:

 

loading...
Τελευταία ενημέρωση: