Αστρολογικές προβλέψεις Φεβρουαρίου 2019 από τον Χρίστο Ντούβλη.

Βαθμολόγησε: 
Average: 4 (75 votes)

Ο αστρολόγος Χρίστος Ντούβλης μας αποκαλύπτει στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Φεβρουαρίου 2019 στο video του, ότι είναι ένας μήνας με ιδιαίτερες και δυναμικές καταστάσεις.

Διάβασε τα θέματα που θα αναλύσει στο βίντεο του Φεβρουαρίου ο αστρολόγος Χρίστος Ντούβλης:

Θετικά γεγονότα αναμένουμε τον νέο μήνα! Είναι συμβάντα που μπορούμε να διαχειριστούμε και να τα εκμεταλλευτούμε προς όφελος μας. Καθένας από εμάς βέβαια μπορεί να θεωρεί και να αντιμετωπίζει ένα γεγονός με διαφορετικό τρόπο και για άλλον να είναι κάτι πάρα πολύ σημαντικό και για άλλον λιγότερο.

Έως τα μέσα του Φλεβάρη θα παρατηρήσουμε πως υπάρχει μεγαλύτερη απήχηση σε οποιαδήποτε ενέργεια μας, οι αποφάσεις που πάρθηκαν μέσα στον προηγούμενο μήνα θα δούμε πως και ευελιξία υπάρχει αλλά και θα παρουσιαστούν διευκολύνσεις και συγκυρίες στο να μας βοηθήσουν να επιτύχουμε τους στόχους μας.

Επίσης ο μήνας αυτός προσφέρει μια προσωπική αξιοκρατία, αυτό σημαίνει πως αν κάποιος εργάζεται σκληρά και προσπαθεί για έναν στόχο, θα λάβει μέσα στις επόμενες μέρες μια δικαίωση και αναγνώριση για τους κόπους του.

Στο δεύτερο μισό του μήνα θα μας απασχολήσουν πράγματα που αφορούν την καθημερινότητα και διάφορες υποχρεώσεις αλλά με θετική έκβαση. Από τις 4 Φεβρουαρίου έως και αρχές Μαρτίου λειτουργούμε με την λογική και είμαστε αρκετά τυπικοί, αφήνουμε στην άκρη για λίγο το συναίσθημα δηλαδή για να λύσουμε πρακτικά θέματα μας.

Από τις 10 του μήνα και έπειτα η σκέψη μας θα είναι κατά κάποιο τρόπο νοθευμένη, όχι με την κακή έννοια αλλά θα είμαστε πιο ευαίσθητοι και φιλάνθρωποι, επίσης ο μήνας επιφυλάσσει αρκετές μετακινήσεις και ταξίδια.

Βίντεο με αστρολογικές προβλέψεις Φεβρουαρίου εδώ:

 

 

 

 

Τελευταία ενημέρωση: