Αστρολογικές προβλέψεις Φεβρουαρίου 2020 από τον Χρίστο Ντούβλη.

Βαθμολόγησε: 
Average: 4,2 (90 votes)

Ο αστρολόγος Χρίστος Ντούβλης μας αποκαλύπτει στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Φεβρουαρίου 2019 στο video του, ότι είναι ένας μήνας κάπως ιδιαίτερος και για κάποια ζώδια με μικρά εμπόδια και δυσκολίες.

Διάβασε τα θέματα που θα αναλύσει στο βίντεο του Φεβρουαρίου ο αστρολόγος Χρίστος Ντούβλης:

Από αρχές του μήνα έως και 22 Φεβρουαρίου χρειάζεται προσοχή γιατί έχουμε ευκαιρίες τόσο σε προσωπικά ζητήματα μας όσο και στον επαγγελματικό τομέα. Όταν μιλάμε για προσωπικά ζητήματα δεν εννοούμε μόνο τον ερωτικό τομέα αλλά σημαίνει και να εξελιχθούμε ως προσωπικότητες, να κάνουμε μια βαθιά ενδοσκόπηση. 

Ο μήνας χρειάζεται προσοχή, να μην είμαστε αφηρημένοι διότι οι αστρολογικές όψεις του μήνα θολώνουν κατά κάποιο τρόπο το μυαλό μας.  Ο μήνας αυτός χρειάζεται να φιλτράρουμε τα όσα ακούμε διότι δεν αποκλείεται να φτάσουν στα αυτιά μας κουτσομπολιά, να ακούσουμε πράγματα αναληθή στα οποία θα πρέπει να δώσουμε μεγάλη βάση αν είναι αλήθεια ή όχι. Επίσης δεν πρέπει να βιαστούμε να πάρουμε αποφάσεις σε οικονομικά ζητήματα ή και ερωτικά θέματα.

Επίσης ο κ Ντούβλης μας ζητά να μην δίνουμε ή να μην ακούμε στην πρώτη εντύπωση των πραγμάτων, αλλά να έχουμε μια πιο εμπεριστατωμένη άποψη για μια απόφασή μας. 

Ο Φεβρουάριος είναι ένα ιδανικό χρονικό διάστημα για ξεκινήματα μιας επιχείρησης θα διαπιστώσουμε ότι υπάρχει κινητικότητα. Ενώ από 17 Φεβρουαρίου και έπειτα Θα πρέπει να τσεκάρουμε κάθε εκκρεμότητα μας διότι υπάρχουν καθυστερήσεις, ενώ στο τέλος του μήνα γινόμαστε πιο ευαίσθητοι υπάρχουν πάρα πολλά πράγματα τα οποία θα πρέπει να αξιολογήσουμε γιατί κάτι έχουν να μας πουν. Ο μήνας επιφυλάσσει αξιόλογες ευκαιρίες για να προωθηθούμε επαγγελματικά, ενώ δεν αποκλείεται να έχουμε άνοδο στον επαγγελματικό τομέα. 

Τέλος ο μήνας επιφυλάσσει απρόοπτες συναντήσεις και θα φτάσουν στα αυτιά μας ειδήσεις και νέα που θα μας χαροποιήσουν.

 

 

 

Βίντεο με αστρολογικές προβλέψεις Ιανουαρίου εδώ:

Κάνε ΕΓΓΡΑΦΗ στο κανάλι μας στο youtube για να μαθαίνεις πρώτος για όλα μας τα νέα Video!

 

zwdiasimera videosplay

Τελευταία ενημέρωση: