Αστρολογικές προβλέψεις Ιούλιος 2022 από τον Χρίστο Ντούβλη.

Βαθμολόγησε: 
Average: 2,2 (365 votes)

Ο αστρολόγος Χρίστος Ντούβλης μας αποκαλύπτει στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιουλίου 2022 στο video του. Ο Ιούλιος του 2022, είναι ένας θετικός μήνας και μοιάζει λίγο σαν να είναι ένας μήνας πριν από τις δυσκολίες.

Ο μήνας αυτός έχει πολλά διαλείμματα και οάσεις, σε αυτά τα διαλείμματα που θα έχουμε μέσα στον μήνα αυτό είναι ένα καλό χρονικό διάστημα να τακτοποιήσουμε υποθέσεις μας και να προετοιμαστούμε για έναν δύσκολο Αύγουστο. Είναι λοιπόν ο Ιούλιος ένας προθάλαμος εξελίξεων γιατί μετά έρχονται μια σειρά μηνών όπου ο καθένας θα λέει το δικό του και γενικά θα υπάρχει μια ασυνεννοησία. Θα έχουμε λοιπόν τον μήνα αυτό αισιοδοξία, οπότε θα νιώθουμε ότι μπορούμε να τακτοποιήσουμε τα θέματα μας, τις υποχρεώσεις μας και να διώξουμε από πάνω μας πολύ μεγάλες έγνοιες.

Θα πρέπει να αφεθούμε, να γλεντήσουμε και να διασκεδάσουμε μα κυρίως να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας διότι έρχονται αρκετά δύσκολοι μήνες. Βάζουμε ένα πρόγραμμα στη ζωή μας για να μπορέσουμε να οργανωθούμε. Μέχρι 28 Ιουλίου θα θέλουμε να ασχοληθούμε με τον εαυτό μας, και μια διάθεση ανοιγμάτων και επέκτασης, χρειάζεται λίγο προσοχή διότι θα πρέπει να είμαστε μετριοπαθείς. Από 12 με 13 Ιουλίου έως τέλη του μήνα υπάρχει μια γενικότερη διάθεση για ένταση και απολυτότητα, θέλει μια καλή διαχείριση εκεί γιατί θα πιέσουμε ανθρώπους που έχουμε γύρω μας και θα θέλουμε κατά κάποιο τρόπο να περάσει το δικό μας.

Διάβασε τα θέματα που θα αναλύσει στο βίντεο του Ιουνίου ο αστρολόγος Χρίστος Ντούβλης:

Βίντεο με αστρολογικές προβλέψεις Ιουλίου εδώ:

 

zwdiasimera videosplay

 

 

Τελευταία ενημέρωση:
Αισθηματική Ταρώ