Αστρολογικές προβλέψεις Ιουλίου 2018 από τον Χρίστο Ντούβλη.

Βαθμολόγησε: 
Average: 4 (71 votes)

Ο αστρολόγος Χρίστος Ντούβλης μας αποκαλύπτει στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιουλίου 2018 στο video του, ότι είναι ένας καυτός μήνας, μήνας ενδείξεων αποδείξων και εκβάσεων πολύ σημαντικών τόσο για την καθημερινότητα μας όσο και για το μέλλον μας.

Διάβασε τα θέματα που θα αναλύσει στο βίντεο του Ιουλίου ο αστρολόγος Χρίστος Ντούβλης:

Τον Ιούλιο οι εξελίξεις συνεχίζονται και έρχονται να προστεθούν γεγονότα και νέοι παράμετροι σε όλο αυτό το σκηνικό των μεγάλων αλλαγών. Από τις 10 έως και 6 Αυγούστου η συναισθηματική λειτουργία γίνεται πιο ορθολογική και σίγουρα θα αποδειχθεί ως μια επιτακτική ανάγκη. Λειτουργούμε σε πολλές καταστάσεις και υποθέσεις μας με τη λογική και όχι τόσο με το συναίσθημα.

Θα δούμε νέα δεδομένα και θα έχουμε νέες καταστάσεις όπου θα ξεκαθαρίσουν  πολλά πράγματα. Γενικά είναι ένας μήνας όπου θα έχει εντάσεις και θα υπάρξει ένα κρίσιμο διάστημα το οποίο θα έχει αντίκτυπο στην καθημερινότητα μας. Θα υπάρξει μια μεγάλη σύγκρουση η οποία θα έχει επιρροή και στη δική μας ζωή, ωστόσο όμως θα έχει αίσια έκβαση.

Από τις 26 και έπειτα καλούμαστε να διεκπεραιώσουμε ανοιχτά μέτωπα, να κλείσουμε όλες μας τις ανοιχτές υποθέσεις διότι θα έρθει ένα διάστημα που θα έχουμε καθυστερήσεις. Είναι ένα διάστημα αυτό στο οποίο θα πρέπει να έχουμε εναλλακτικές σε οικονομικά ή νομικά θέματα και αν είναι εφικτό να λυθούν να το κάνουμε σύντομα ώστε να μην πέσουμε στο διάστημα που θα υπάρχουν καθυστερήσεις.

Ο Ιούλιος είναι ένας μήνας  ξεκαθαρίσματος και πολλών εξελίξεων τόσο σε ερωτικό επίπεδο όσο και στον επαγγελματικό τομέα. Θα υπάρξει μια έντονη φάση και μια καθημερινότητα κάπως πιο δύσκολη με αποτέλεσμα να μας επηρεάσει στη ψυχολογία μας.

Είναι ένα διάστημα επίσης στο οποίο θα έρθουν νέες οικονομικές εξελίξεις, οι οποίες όμως δεν γνωρίζουμε αν θα είναι θετικές ή όχι. Κάποια δεδομένα νέα στο οικονομικό τομέα που μπορεί να αποδειχθούν ως καλές ευκαιρίες ενδεχομένως.

Ο Ιούλιος απαιτεί από εμάς ηρεμία αλλά και πρόγραμμα, δεν είναι ένας δύσκολος μήνας αλλά ούτε και εύκολος μπορούν να αντιμετωπιστούν τα όποια θέματα προκύψουν αλλά μόνο με σύνεση.  

Μάθε τι επιφυλάσσει ο Ιούλιος στην αισθηματική, επαγγελματική και οικονομική σου ζωή. Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις από τον Χρίστο Ντούβλη για Ιούλιο 2018

 

Βίντεο με αστρολογικές προβλέψεις Ιουλίου εδώ:

 

 

 

loading...
Τελευταία ενημέρωση: