Αστρολογικές προβλέψεις Ιουλίου 2019 από τον Χρίστο Ντούβλη.

Βαθμολόγησε: 
Average: 4 (75 votes)

Ο αστρολόγος Χρίστος Ντούβλης μας αποκαλύπτει στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιουλίου 2019 στο video του, ότι είναι ένας μήνας με ιδιαίτερες και δυναμικές καταστάσεις.

Διάβασε τα θέματα που θα αναλύσει στο βίντεο του Ιουλίου ο αστρολόγος Χρίστος Ντούβλης:

Ο Ιούλιος είναι ένας από τους πιο σημαντικούς μήνες του έτους, σηματοδοτεί μια νέα εποχή στη ζωή μας, με πολύ μεγάλες αλλαγές. Διεκδικούμε είτε σε προσωπικό επίπεδο είτε σε διεθνές, όμως θα πρέπει να αναλογιστούμε ή επωμιστούμε και τις συνέπειες αυτού. Για παράδειγμα αν επιθυμεί κάποιος να αλλάξει δουλειά ώστε να έχει οικονομική άνοδο, θα πρέπει να σηκώσει και το βάρος των παραπάνω ωρών που θα εργαστεί για αυτή ή το βάρος των ευθηνών που θα έχει.

Το θετικό στο μήνα αυτό , είναι πως οι έντονες αλλαγές που θα προκύψουν ειδικά το πρώτο 15ημερο του Ιούλη μας ωθούν να δράσουμε, θα μας ανεβάσει το ηθικό και θα μας κάνει να ξεφύγουμε από την απραγία και την υποτονικότητα.

Θα εκτονωθούμε ψυχολογικά και θα πούμε ενδεχομένως όλα εκείνα που νιώθουμε ή καταπιέζαμε εδώ και καιρό, η αλήθεια είναι πως ο μήνας αυτός χαρακτηρίζεται από ένταση και μια ασυνεννοησία  γενικότερα.  Η ψυχολογική κούραση θα μας βγει έντονα το μήνα αυτό και ανυπομονούμε να περάσουμε σε διακοπές.

Έχει ευκαιρίες ο μήνας αυτός επίσης, σε οικονομικό ή επαγγελματικό επίπεδο αλλά γενικά κάτι θα κατακτήσουμε, κάτι θα κάνουμε δικό μας. Το δεύτερο 15ήμερο του Ιουλίου είναι το διάστημα του ξεκαθαρίσματος και της ανάληψης ευθυνών.

Μπορεί να ακούγονται πολλά για τον μήνα αυτό όμως αυτό που θα μας μείνει στο τέλος είναι πως ήταν ένας δημιουργικός μήνας.

Βίντεο με αστρολογικές προβλέψεις Ιουλίου εδώ:

Τελευταία ενημέρωση: