Αστρολογικές προβλέψεις Ιουλίου 2020 από τον Χρίστο Ντούβλη.

Βαθμολόγησε: 
Average: 4,2 (93 votes)

Ο αστρολόγος Χρίστος Ντούβλης μας αποκαλύπτει στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιουλίου 2020 στο video του, ότι είναι ένας μήνας κάπως ιδιαίτερος και για κάποια ζώδια με μικρά εμπόδια και δυσκολίες.

Διάβασε τα θέματα που θα αναλύσει στο βίντεο του Ιουλίου ο αστρολόγος Χρίστος Ντούβλης:

Σημαντικός και θερμός μήνας ο Ιούλιος, ενώ μας καλεί να είμαστε σε ετοιμότητα απέναντι σε οποιαδήποτε πρόκληση. Θα είμαστε σε εγρήγορση όχι απαραίτητα να αντιμετωπίσουμε κάτι αρνητικό στη ζωή μας αλλά γιατί όχι να αρπάξουμε και μια καλή ευκαιρία που θα μας παρουσιαστεί.

Το μήνα αυτό στο ξεκίνημα του θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε είτε αυτά είναι θετικά είτε αρνητικά συμβάντα. Όσες εξελίξεις προκύψουν το τελευταίο δεκαήμερο του Ιούνη δείχνει ότι θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε και θα έχουμε τα αποτελέσματα. Ξαφνικά γεγονότα θα έρθουν και εννοούμε με αναπάντεχο τρόπο, όμως δείχνει ότι επιδέχονται τροποποιήσεις. Αυτό σημαίνει πως ότι και αν συμβεί αν έχουμε ετοιμότητα μπορούμε να το αντιμετωπίσουμε ή και να το αλλάξουμε. Αν κάνουμε κάποιο λάθος μπορούμε να το διορθώσουμε, καλό βέβαια είναι να προσέχουμε ώστε να μην έχουμε κάποια τέτοια εξέλιξη, να αποφύγουμε τα λάθη και τις κακοτοπιές.

Σίγουρα αυτό το διάστημα έχει ζόρι, έχει κάποιες δυσκολίες και χρειάζεται υπομονή από μεριάς μας και σύνεση. Προσοχή στις απερίσκεπτες κινήσεις, στις μετακινήσεις αλλά και στο τρόπο που λέμε κάποια πράγματα. Υπάρχει κίνδυνος παρανόησης και να έρθουμε σε σύγκρουση με κάποια αγαπημένα άτομα.

Βίντεο με αστρολογικές προβλέψεις Ιουλίου εδώ:

Κάνε ΕΓΓΡΑΦΗ στο κανάλι μας στο youtube για να μαθαίνεις πρώτος για όλα μας τα νέα Video!

zwdiasimera videosplay

Τελευταία ενημέρωση:
\n