Αστρολογικές προβλέψεις Ιουνίου 2018 από τον Χρίστο Ντούβλη.

Βαθμολόγησε: 
Average: 4 (71 votes)

Ο αστρολόγος Χρίστος Ντούβλης μας αποκαλύπτει στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιουνίου 2018 στο video του, ότι είναι ένας καυτός μήνας, μήνας ενδείξεων αποδείξων και εκβάσεων πολύ σημαντικών τόσο για την καθημερινότητα μας όσο και για το μέλλον μας.

Διάβασε τα θέματα που θα αναλύσει στο βίντεο του Ιουνίου ο αστρολόγος Χρίστος Ντούβλης:

.Έχει επισημανθεί εδώ και πολύ καιρό από τον κύριο Ντούβλη ότι είμαστε σε ένα μεταβατικό στάδιο με απρόσμενες αλλαγές και μεγάλες εκπλήξεις.  Ο Ιούνιος είναι ο μήνας που θα πρέπει να κλείσουμε υποθέσεις μας , να μην αφήνουμε εκκρεμότητες που έχουν να κάνουν κυρίως με δημόσιο και γενικότερα οικονομικά ζητήματα.

Το πρώτο δεκαήμερο είναι διάστημα που θα πρέπει να τακτοποιήσουμε θέματα μας και να κλείσουμε όλες μας τις υποθέσεις από τις 13 και έπειτα υπάρχει έντονη κινητικότητα και αυξημένη επικοινωνία.

Από τα μέσα του Ιουνίου και μετά θα δούμε έντονη δράση και επαφές  υπάρχει πολύ επικοινωνία και το μόνο αρνητικό είναι κάποια λάθος εκτίμηση αντίληψη ή εκτίμηση των όσων ακούμε. Ενδέχεται να μην φιλτράρουμε καλά τα λεγόμενα κάποιου και να παρανοήσουμε. Χρειάζεται όμως και προσοχή των όσων ακούμε ή βλέπουμε γιατί θα ακούγονται πολλά και εμείς ίσως να καταλαβαίνουμε αυτό που θέλουμε.

Το δεύτερο 15ημερο είναι ένα αρκετά ερωτικό διάστημα, στο οποίο θα ευνοηθούν πολύ όσοι δεν έχουν δεσμό διότι η κοινωνικότητα θα φέρει νέες και αξιόλογες γνωριμίες. Θα βελτιωθούν δεσμοί και σχέσεις και θα ανανεωθεί πολύ στο ερωτικό κομμάτι.

Στο τέλος του Ιούνιου δείχνει ότι θα υπάρξουν πολλές ευθύνες όμως έχει πολλές ευκαιρίες που πρέπει να αξιοποιηθούν.

Μάθε τι επιφυλάσσει ο Ιούνιος στην αισθηματική, επαγγελματική και οικονομική σου ζωή. Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις από τον Χρίστο Ντούβλη για Ιούνιο 2018

 

 

 

Βίντεο με αστρολογικές προβλέψεις Ιουνίου εδώ:

 

 

 

loading...
Τελευταία ενημέρωση: