Αστρολογικές προβλέψεις Ιουνίου 2019 από τον Χρίστο Ντούβλη.

Βαθμολόγησε: 
Average: 4 (75 votes)

Ο αστρολόγος Χρίστος Ντούβλης μας αποκαλύπτει στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιουνίου 2019 στο video του, ότι είναι ένας μήνας με ιδιαίτερες και δυναμικές καταστάσεις.

Διάβασε τα θέματα που θα αναλύσει στο βίντεο του Ιουνίου ο αστρολόγος Χρίστος Ντούβλης:

Ο Ιούνιος είναι ο μήνας που θα κλείσει ένας μεγάλος κύκλος ή μια υπόθεση μας, η οποία χρονικά ξεκίνησε περίπου κοντά στα Χριστούγεννα. Ξεκινούν σίγουρα διάφορα γεγονότα τα οποία μας οδηγούν σε νέες κατευθύνσεις και νέους δρόμους. Ενδεχομένως από τις 7 Ιουνίου έως και τις 10 θα αισθανθούμε μια παραπάνω πίεση για να κλείσουμε υποθέσεις μας ή ανοιχτούς λογαριασμούς. Θα μας πιέσουν γεγονότα και ίσως νιώσουμε πως τα περιθώρια στένεψαν στο να διεκπεραιώσουμε όλα μας τα ανοιχτά μέτωπα.

Ο μήνας αυτός έχει πολύ επικοινωνία και επισκέψεις, γνωριμίες αλλά και νέες συνεργασίες. Η επικοινωνία μας τώρα γίνεται πιο ζωντανή και δεν περιορίζεται σε ένα τηλεφώνημα ή μήνυμα.

Θα διανύσουμε ένα διάστημα πιο ανάλαφρο, από τις 9 έως και τις 20 του μήνα θα πρέπει να δώσουμε προσοχή στο να μην υπερβάλουμε γιατί ο ενθουσιασμός σε μια ιδέα ή ένα πρόσωπο ίσως να μας κάνει να υπερεκτιμήσουμε πολλά.

Βίντεο με αστρολογικές προβλέψεις Ιουνίου εδώ:

Τελευταία ενημέρωση: