Αστρολογικές προβλέψεις Ιουνίου 2020 από τον Χρίστο Ντούβλη.

Βαθμολόγησε: 
Average: 4,2 (92 votes)

Ο αστρολόγος Χρίστος Ντούβλης μας αποκαλύπτει στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιουνίου 2020 στο video του, ότι είναι ένας μήνας κάπως ιδιαίτερος και για κάποια ζώδια με μικρά εμπόδια και δυσκολίες.

Διάβασε τα θέματα που θα αναλύσει στο βίντεο του Μαΐου ο αστρολόγος Χρίστος Ντούβλης:

Τον Ιούνιο ξεκινά ένας νέος κύκλος εξελίξεων, είναι μια δεύτερη φάση αλλαγών και περνάμε στην μεταβατική περίοδο όπου και εδώ είναι σημαντικά αρκετά τα γεγονότα που θα συμβούν.

Από το ξεκίνημα του μήνα έως και τις 20 Ιούνη δείχνει ότι θα υπάρξουν αρκετά λόγια και επαφές αλλά και αντιπαραθέσεις που έχουν να κάνουν με κάθε μας πεποίθηση. Ενώ χρειάζεται προσοχή γιατί θα έχουμε το πρώτο 20ημερο αρκετές εντάσεις, ίσως να γίνουμε ισχυρογνώμων και απόλυτοι με τις απόψεις μας. Μπορεί να μην φιλτράρουμε τις πληροφορίες και να μην είμαστε σε θέση να έχουμε καθαρή κρίση με αποτέλεσμα να φανατιζόμαστε με τις απόψεις μας.

Τον μήνα αυτό ο καθένας από εμάς ή ένα σύνολο διεκδικεί κάτι, κάτι που θεωρούμε πως μας ανήκει και πρέπει να το κατακτήσουμε. Λόγω των εκλείψεων λοιπόν θα χρειαστεί να έχουμε αρκετά το νου μας σε κάθε τι που ίσως να μας περιορίζει ή μας καταπιέζει διότι με την σπασμωδική αντίδραση σίγουρα δεν θα επιτύχουμε κάτι.

Βίντεο με αστρολογικές προβλέψεις Ιουνίου εδώ:

Κάνε ΕΓΓΡΑΦΗ στο κανάλι μας στο youtube για να μαθαίνεις πρώτος για όλα μας τα νέα Video!

zwdiasimera videosplay

Τελευταία ενημέρωση:
\n