Αστρολογικές προβλέψεις Μαΐου 2018 από τον Χρίστο Ντούβλη.

Βαθμολόγησε: 
Average: 4 (69 votes)

Ο αστρολόγος Χρίστος Ντούβλης μας αποκαλύπτει στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Μαΐου 2018 στο video του, ότι είναι ένας καυτός μήνας, μήνας ενδείξεων αποδείξων και εκβάσεων πολύ σημαντικών τόσο για την καθημερινότητα μας όσο και για το μέλλον μας.

Διάβασε τα θέματα που θα αναλύσει στο βίντεο του Μαΐου ο αστρολόγος Χρίστος Ντούβλης:

Είναι ένας μήνας αναθεώρησης των αξιών μας, αλλάζουμε δηλαδή την ιεραρχία στα πραγματικά θέλω μας. Αλλάζουμε σειρά σε αυτά που πρέπει να κάνουμε  και σε αυτά που έχουμε ανάγκη να διεκπεραιώσουμε προκειμένου να είμαστε ευτυχισμένοι.

Ο τομέας που κυρίως εστιάζουμε τον Μάιο είναι ο οικονομικός και σκεφτόμαστε για παράδειγμα με έντονο τρόπο αν αξίζει να εργαζόμαστε πολλές ώρες ή να καταλάβουμε μεγάλο κόπο και προσπάθεια, αξίζει λοιπόν να κυνηγάμε ως στόχο τα χρήματα; Αναθεωρούμε στον τομέα αυτό προκειμένου να δούμε αν έχουμε την ποιότητα ζωής που έχουμε ανάγκη.

Καλούμαστε να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα, να οδηγηθούμε μέσα από μια προσαρμογή και με έναν πιο δραστικό τρόπο από μεριάς μας να επιτύχουμε. Αν μας διακρίνει η ανασφάλεια και ο φόβος είναι ένας κακός σύμμαχος στο να αρπάξουμε μια ευκαιρία για να αλλάξουμε είτε εσωτερικά είτε εξωτερικά.

Στο πρώτο δεκαπένθημερο καλούμαστε να βάλουμε σε μια τάξη τα οικονομικά μας. Να διεκπεραιώσουμε  είτε φορολογικές δηλώσεις, είτε να κάνουμε κάποιο διακανονισμό με το δημόσιο και τις τράπεζες. Καλό είναι να μην αφήσουμε κάτι που να αφορά τα οικονομικά σας για μετά το δεύτερο 15ήμερο διότι σε αυτό το πρώτο διάστημα υπάρχουν και πιο πολλές λύσεις. Υπάρχουν λύσεις να καταφέρουμε πολλά και να μην υπάρξει καμία δυσκολία.

Από 15 Μαΐου και έπειτα είναι ένα πιο θορυβώδη και δραστήριο χρονικό διάστημα που ναι μεν έχει πολλές ευκαιρίες για άνοδο ή πολύ μεγάλες επιτυχίες. Όμως μέσα σε αυτό το διάστημα μας διακρίνει ένας μεγάλος ενθουσιασμός πράγμα που σημαίνει πως όταν βρεθούμε αντιμέτωποι με μια μεγάλη ευκαιρία να την αντιμετωπίσουμε με άγαρμπο τρόπο. 

Προς τα τέλη του μήνα αυξάνεται πολύ η αισιοδοξία μας, ανεβαίνει η διάθεση μας εδώ θα πρέπει να έχουμε στο νου μας όμως ότι θα πρέπει να υπάρξει ένα μέτρο, να μην παρασυρθούμε αν δεν είμαστε απόλυτα σίγουροι για κάθε μας νέο βήμα ή κάποιο ρίσκο που θέλουμε να πάρουμε.

Μάθε τι επιφυλάσσει ο Μάιος στην αισθηματική, επαγγελματική και οικονομική σου ζωή. Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις από τον Χρίστο Ντούβλη για Μάιο 2018

 

Βίντεο με αστρολογικές προβλέψεις Μαΐου εδώ:

 

 

 

loading...
Τελευταία ενημέρωση: