Αστρολογικές προβλέψεις Μαΐου 2019 από τον Χρίστο Ντούβλη.

Βαθμολόγησε: 
Average: 4 (75 votes)

Ο αστρολόγος Χρίστος Ντούβλης μας αποκαλύπτει στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Μαΐου 2019 στο video του, ότι είναι ένας μήνας με ιδιαίτερες και δυναμικές καταστάσεις.

Διάβασε τα θέματα που θα αναλύσει στο βίντεο του Απριλίου ο αστρολόγος Χρίστος Ντούβλης:

Ο Μάιος είναι ένας πολύ διαφορετικός μήνας, με πολλές αλλαγές και αν με λίγες λέξεις θα μπορούσαμε να τον χαρακτηρίσουμε  είναι ότι προάγει την ευημερία. Τυχερός, απολαυστικός  και αρκετά διαφορετικός μήνας σε σχέση με τους υπόλοιπους. Μιλάμε για έναν πολύ καλό μήνα τον οποίο θα πρέπει να αξιοποιήσουμε και εκμεταλλευτούμε όσο καλύτερα μπορούμε, ανεξαρτήτου ζωδίου.

Η αλήθεια είναι πως μπορεί να κρύβει κάποιες μικρές δυσκολίες αλλά είναι πολύ λίγες σε σχέση με την ταλαιπωρία που δεχθήκαμε τους προηγούμενους μήνες , δεν μπορούν να συγκριθούν. Υπάρχει πρόοδος αυτό τον μήνα και αυτό έχει σημασία μεγάλη γιατί μπορούμε να προχωρήσουμε και να λύσουμε πολλά θέματα μας. Κάποια επιμέρους προβληματάκια στο να φτάσουμε στους στόχους μας μπορούν να υπάρξουν αλλά αυτό μας παθιάζει ακόμη πιο πολύ στο να τα καταφέρουμε.

Μπορεί να μην μας χαριστεί κάτι πανεύκολα αλλά είναι ένας μήνας ο οποίος έχει πολύ καλές και δυνατές ευκαιρίες τις οποίες πρέπει να αρπάξουμε με κάθε τρόπο.

Βίντεο με αστρολογικές προβλέψεις Μαΐου εδώ:

 

 

 

Τελευταία ενημέρωση:
pistotiki-xreostiki-paypal