Αστρολογικές προβλέψεις Μαρτίου 2019 από τον Χρίστο Ντούβλη.

Βαθμολόγησε: 
Average: 4 (75 votes)

Ο αστρολόγος Χρίστος Ντούβλης μας αποκαλύπτει στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Μαρτίου 2019 στο video του, ότι είναι ένας μήνας με ιδιαίτερες και δυναμικές καταστάσεις.

Διάβασε τα θέματα που θα αναλύσει στο βίντεο του Μαρτίου ο αστρολόγος Χρίστος Ντούβλης:

Ξεκινά ο μήνας αυτός με μια ασάφεια, μια δυσκολία και μια ασυνεννοησία ο ανάδρομος Ερμής μας δημιουργεί κάποια προβλήματα τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Βέβαια με την Αφροδίτη στον Υδροχόο  χρειάζεται μια σχετική προσοχή γιατί μια φιλία μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι ερωτικό.

Γενικά τον Μάρτιο θα μας απασχολήσουν πολύ έντονα τα οικονομικά μας και θα αναζητήσουμε νέες πηγές εσόδων, είναι ένας θετικός μήνας αν έχουμε ταλαιπωρηθεί έντονα το τελευταίο διάστημα και θα νιώσουμε ότι είναι σαν να γυρνά ο τροχός υπέρ μας.

Αν κάποιος επιθυμεί μια επανασύνδεση, να είναι δηλαδή ξανά με τον άνθρωπο που χώρισαν είναι ένα καλό διάστημα να συμβεί.

Στο τελείωμα του μήνα η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον Ζυγό μας ωθεί να βρούμε ισορροπία, αρμονία και ηρεμία σε όλες μας τις σχέσεις, μια πιέζει πολύ στο να βρούμε την χρυσή τομή με το ταίρι μας.

Ενώ ο Ερμής στο τελείωμα  του γυρνά σε ορθή πορεία και τα πράγματα στρώνουν και η κατάσταση ομαλοποιείτε.

Βίντεο με αστρολογικές προβλέψεις Μαρτίου εδώ:

 

 

 

 

Τελευταία ενημέρωση: