Αστρολογικές προβλέψεις Μαρτίου 2021 από τον Χρίστο Ντούβλη.

Βαθμολόγησε: 
Average: 4,2 (93 votes)

Ο αστρολόγος Χρίστος Ντούβλης μας αποκαλύπτει στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Μαρτίου 2020 στο video του, ότι είναι ένας μήνας αρκετά σημαντικός μήνας για αποφάσεις τόσο σε οικονομικό επίπεδο όσο και σε προσωπικό επίπεδο. 

Ο Μάρτιος του 2021, είναι ένας πολύ θετικός μήνας! Πολύ πολύ καλύτερος από τον Γενάρη και τον Φλεβάρη και φαντάζει να αφήσαμε τα πολύ δύσκολα πίσω μας. Είναι ένας που θα δημιουργηθούν κάποιες πρακτικές ανάγκες και διεκπεραίωση κάποιων υποχρεώσεων μας. Από 12 με 13 του Μαρτίου έχει μια αυξημένη κίνηση και θα έχουμε αίσθηση ανθρωπισμού και ευαισθησίας. Το μόνο που θα πρέπει να προσέξουμε είναι αυτές τις υπερβολικές δόσεις ευαισθησίας διότι υπάρχει ο κίνδυνος να χάσουμε την πραγματικότητα.

Αυτό που θα πρέπει να προσέξουμε πολύ τον νέο μήνα είναι να δώσουμε αρκετά μεγάλη βάση στις λεπτομέρειες, να κοιτάζουμε πάντα εκείνα τα λεπτά σημεία για να είμαστε σίγουροι για αυτά που θέλουμε να κάνουμε. Ενώ στα τέλη του μήνα θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι προκειμένου να κάνουμε σωστή διαχείριση σχέσεων, κάθε μορφής, είτε αυτές είναι συναισθηματικές, επαγγελματικές, οικογενειακές ακόμη και φιλικές. Ο τομέας των σχέσεων είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της ζωής μας, διότι μια σχέση μας μπορεί να μας ανεβάσει ή να μας κατεβάσει. 

Διάβασε τα θέματα που θα αναλύσει στο βίντεο του Μαρτίου ο αστρολόγος Χρίστος Ντούβλης:

 

Βίντεο με αστρολογικές προβλέψεις Μαρτίου εδώ:

Κάνε ΕΓΓΡΑΦΗ στο κανάλι μας στο youtube για να μαθαίνεις πρώτος για όλα μας τα νέα Video!

zwdiasimera videosplay

Τελευταία ενημέρωση:
\n
astrologoi