Αστρολογικές προβλέψεις Νοεμβρίου 2018 από τον Χρίστο Ντούβλη.

Βαθμολόγησε: 
Average: 4 (75 votes)

Ο αστρολόγος Χρίστος Ντούβλης μας αποκαλύπτει στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Νοεμβρίου 2018 στο video του, ότι είναι ένας μήνας με ιδιαίτερες και δυναμικές καταστάσεις.

Διάβασε τα θέματα που θα αναλύσει στο βίντεο του Νοεμβρίου ο αστρολόγος Χρίστος Ντούβλης:

Οι 20 πρώτες μέρες του Νοέμβρη είναι επιτέλους μετά από καιρό υπέροχες και άκρως τυχερές. Τα όνειρα και οι προσδοκίες μας γίνονται τον μήνα αυτό πραγματικότητα. 

Θα έχουμε εκείνα τα θετικά μηνύματα που είναι σε θέση να μας ανεβάσουν τη διάθεση και να βγούμε από το αδιέξοδο που πολλές φορές  ζήσαμε τους προηγούμενους μήνες. Ερωτικός μήνας ο Δεκέμβρης και ιδιαίτερα ευνοϊκός σε νέες γνωριμίες, φλερτ  αλλά κατά το μήνα αυτό θα δημιουργηθούν και πολλές νέες σχέσεις. Υπάρχει βέβαια περίπτωση αυτό να συμβεί και σε ένα ζευγάρι, δηλαδή ένας από τους δυο να γνωρίσουν ένα τρίτο πρόσωπο το οποίο θα είναι πολύ καλύτερο. Θα αισθανθούμε έντονα και υπάρχει μεγάλη εξωστρέφεια.

Από τις 7 Νοέμβρη και έπειτα θα δούμε την επίλυση διάφορων προβλημάτων που είχαμε, με μια ιδιαίτερη ευκολία. Θα αρχίσουμε σιγά σιγά να βάζουμε στόχους και να τους πραγματοποιούμε. Είναι ένα πάρα πολύ χαρούμενο χρονικό διάστημα που καλούμαστε να εκμεταλλευθούμε και να μπορέσουμε να κερδίσουμε όσα παραπάνω μπορούμε.

Άκρως τυχερό διάστημα από τις 8 ξεκινά και όλα τα ζώδια δείχνει ότι θα ευνοηθούν στον τομέα που  ο καθένας επιθυμεί. Η ευτυχία είναι κάτι υποκειμενικό για τον καθένα , και ο καθένας μας έχει τα δικά του όνειρα και στόχους. Η τύχη αυτή έρχεται για να μείνει και διαρκεί  ένα ολόκληρο έτος.

Θα δούμε επίσης να βελτιώνονται οι σχέσεις και να μπορούμε να έρθουμε πιο κοντά σε άτομα που θέλαμε πολύ. Από τις 20 του μήνα και έπειτα δείχνει ότι θα μπούμε σε μια φάση υλοποίησης των σχεδίων μας, λίγο προσοχή εκείνο το διάστημα χρειάζεται στην επικοινωνία μας και στα όσα λέμε.

Βίντεο με αστρολογικές προβλέψεις Νοεμβρίου εδώ:

 

 

 

 

Τελευταία ενημέρωση: