Αστρολογικές προβλέψεις Νοεμβρίου 2020 από τον Χρίστο Ντούβλη.

Βαθμολόγησε: 
Average: 4,2 (93 votes)

Ο αστρολόγος Χρίστος Ντούβλης μας αποκαλύπτει στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Νοεμβρίου 2020 στο video του, ότι είναι ένας μήνας που έχει θετικές εξελίξεις αρκετές θα λέγαμε, είναι μήνας που μπορεί να φέρει και λύσεις σε θέματα που δεν μπορούσαμε μέχρι τώρα να βρούμε.

Διάβασε τα θέματα που θα αναλύσει στο βίντεο του Νοεμβρίου ο αστρολόγος Χρίστος Ντούβλης:

Ο Νοέμβριος του 2020, είναι ένας μήνας με πολλές εξελίξεις και γεγονότα που θα καθορίζει ένα μεγάλο χρονικό διάστημα από εδώ και πέρα. Είναι ένα διάστημα που θα πρέπει να προσαρμοστούμε στα δεδομένα που ήρθαν κατά κάποιο τρόπο για να μείνουν. Η κατάσταση που βιώνουμε θα πρέπει να μπούμε σε μια νέα κατάσταση και θα πρέπει να αφήσουμε πίσω μας τι είχαμε και τι χάσαμε, πως ήμασταν τότε και πως είμαστε τώρα αλλά να πάμε με τα δεδομένα που έχουμε.

Στο πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα θα έχουμε κάποιες ανατροπές, κάποιες εξελίξεις τις οποίες δεν περιμέναμε, είτε αυτές είναι ευχάριστες, είτε δεν είναι και τόσο. Η διαχείριση τους θέλει μια κάποια προσοχή διότι δεν θα μπορούμε να αλλάξουμε τις αποφάσεις που πήραμε. Οι ανατροπές αυτές έχουν να κάνουν με τον οικονομικό τομέα ή και με την ψυχολογία μας. Τι εννοούμε ανατροπές στην ψυχολογία μας; Κάποιες σταθερές ή κάτι που μας δημιουργεί ασφάλεια, όπως για παράδειγμα μια σχέση ή μια δουλειά μπορεί κάτι να αλλάξει σε αυτόν τον τομέα και να αισθανθούμε αναταράξεις.

Από τα μέσα του μήνα έως και τα τέλη, θα έχουμε τύχη και ευκαιρίες να αναδιοργανωθούμε. Υπάρχει επίσης μεγάλη τύχη στον αισθηματικό τομέα, θα μπορούσαμε να κάνουμε μια νέα και αξιόλογη νέα γνωριμία ή να δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες για να διορθώσουμε την καθημερινότητα μας με την υπάρχουσα σχέση μας ή τον γάμο μας.

Βίντεο με αστρολογικές προβλέψεις Νοεμβρίου εδώ:

Κάνε ΕΓΓΡΑΦΗ στο κανάλι μας στο youtube για να μαθαίνεις πρώτος για όλα μας τα νέα Video!

zwdiasimera videosplay

Τελευταία ενημέρωση:
\n