Αστρολογικές προβλέψεις Οκτωβρίου 2018 από τον Χρίστο Ντούβλη.

Βαθμολόγησε: 
Average: 4 (75 votes)

Ο αστρολόγος Χρίστος Ντούβλης μας αποκαλύπτει στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Οκτωβρίου 2018 στο video του, ότι είναι ένας μήνας με ιδιαίτερες και δυναμικές καταστάσεις.

Διάβασε τα θέματα που θα αναλύσει στο βίντεο του Οκτωβρίου ο αστρολόγος Χρίστος Ντούβλης:

Ο Οκτώβριος είναι ένας μήνας όπου θέλει προσοχή ειδικά στον ερωτικό και στον οικονομικό τομέα που για έναν περίεργο τρόπο οι δυο αυτοί τομείς θα έχουν άμεση σχέση μεταξύ τους.

Θα υπάρξει σταθερή πορεία στην παγκόσμια οικονομία κάτι που ενδεχομένως να έχει έμμεσο αντίκτυπο και στη προσωπική μας οικονομία.

Αυτό που μας εφιστά την προσοχή ο κος Ντούβλης για τον μήνα αυτό είναι το οικονομικό και αισθηματικό κομμάτι διότι αγκάθι και στους δυο τομείς είναι το πάθος. Το μήνα αυτό υπάρχει φόβος δημιουργίας μιας εσωτερικής ζήλειας. Μπορεί να αρχίσουμε να ζηλεύουμε έντονα το ταίρι μας ή να επιθυμούμε να αποκτήσουμε ότι διαθέτει ο διπλανός μας και στις δυο περιπτώσεις υπάρχει κίνδυνος να παρεκτραπούμε.

Από τις 10 Οκτώβρη και έπειτα αποκτάμε μια καχυποψία, κάνουμε δηλαδή δεύτερες σκέψεις και μπορεί να μην είναι το ένστικτο μας σωστό. Ενώ μέσα στο μήνα ξεκινά μια συντήρηση και αποκατάσταση στην οποία σχέσεων. Είναι ένα κρίσιμο σημείο στο οποίο θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε αν διατηρούμε μια σχέση επειδή μας ενώνει μόνο το οικονομικό. Μπορεί επίσης να κλονιστεί μια επαγγελματική σχέση επειδή υπάρχει μια οικονομική διαφορά.

Βίντεο με αστρολογικές προβλέψεις Οκτωβρίου εδώ:

 

 

 

 

Τελευταία ενημέρωση: