Αστρολογικές προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2018 από τον Χρίστο Ντούβλη.

Βαθμολόγησε: 
Average: 4 (75 votes)

Ο αστρολόγος Χρίστος Ντούβλης μας αποκαλύπτει στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2018 στο video του, ότι είναι ένας καυτός μήνας, μήνας ενδείξεων αποδείξων και εκβάσεων πολύ σημαντικών τόσο για την καθημερινότητα μας όσο και για το μέλλον μας.

Διάβασε τα θέματα που θα αναλύσει στο βίντεο του Σεπτεμβρίου ο αστρολόγος Χρίστος Ντούβλης:

Ο Σεπτέμβριος είναι ένας διεκπεραιωτικός μήνας θα λέγαμε , σαφέστατα θα υπάρξουν και γεγονότα αλλά θα είναι σίγουρα μικρότερης έντασης σε σχέση με τους προηγούμενους μήνες. Μπορούμε να πούμε πως πρόκειται για έναν άκρως θετικό μήνα και πιο συγκεκριμένα από τις 6 του μήνα και έπειτα θα έχουμε μια σταθεροποίηση των πραγμάτων τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο αλλά και σε όποιον τομέα εμείς επιθυμούμε και μας είναι άκρως σημαντικός.

Ένα πολύ σημαντικό χρονικό διάστημα είναι από τις 6 έως και τις 18 Σεπτέμβρη όπου και καλούμαστε να αρπάξουμε τις πολυάριθμες ή βαρυσήμαντες ευκαιρίες που θα μας παρουσιαστούν. Διεκδικούμε προς όφελος μας την όποια ευκαιρία μας εμφανιστεί και κυρίως στον οικονομικό τομέα.

Από 7 με 8/9 και έπειτα είναι μια φάση μεγάλων εξελίξεων και κυρίως όπως αναφέραμε απροσδόκητων και ξαφνικών ευκαιριών για να τακτοποιήσουμε οικονομικές εκκρεμότητες, ή ζητήματα που έχουν να κάνουν με οφειλές προς το δημόσιο και εφορία.

Ο μήνας αυτός κρύβει πολλές δυνατότητες προς αξιοποίηση και μπορούμε να βάλουμε σε μια τάξη τη ζωή μας, το σώμα και την υγεία μας. Είναι ένα πολύ καλό διάστημα να μπούμε σε μια σειρά ή να κόψουμε βλαβερές για τον εαυτό μας συνήθειες.  Επίσης αν κάποιος αναζητά μια νέα εργασία το μήνας αυτός είναι θετικός στο να βρει κάποιος νέα επαγγελματική ασχολία.

Από τις 11 του μήνα και έπειτα θα υπάρχει μια σταθεροποίηση των πολιτικών θεμάτων  ενώ από τις 22 του μήνα δείχνει είναι ένα διάστημα τροποποίησης των αποφάσεων μας, υπάρχει εξέλιξη και αναδιάρθρωση σε όποιον τομέα εμείς επιθυμούμε.

Προσοχή μέσα στον μήνα, αυτό που θα πρέπει να δώσουμε μεγάλη βάση είναι  να μην δράσουμε παρορμητικά διότι αν επιθυμούμε να αλλάξουμε κάτι στην επαγγελματική, οικονομική ή και στην προσωπική μας ζωή θα πρέπει να αναλογιστούμε τις ευθύνες οι οποίες είναι πάρα πολλές.  

Βίντεο με αστρολογικές προβλέψεις Σεπτεμβρίου εδώ:

 

 

 

 

Τελευταία ενημέρωση: