Αστρολογικές προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2019 από τον Χρίστο Ντούβλη.

Βαθμολόγησε: 
Average: 4 (75 votes)

Ο αστρολόγος Χρίστος Ντούβλης μας αποκαλύπτει στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2019 στο video του, ότι είναι ένας μήνας με ιδιαίτερες και δυναμικές καταστάσεις.

Διάβασε τα θέματα που θα αναλύσει στο βίντεο του Σεπτεμβρίου ο αστρολόγος Χρίστος Ντούβλης:

Το πρώτο 15ήμερο του Σεπτέμβριου δείχνει ότι θα μας απασχολήσουν θέματα που έχουν να κάνουν με την καθημερινότητα μας, ενδεχομένως να πρέπει με κάποιο τρόπο να μπούμε σε μια ρουτίνα υποχρεώσεων. Τα θέματα που θα μας απασχολήσουν έντονα έχουν να κάνουν με οικονομικές υποχρεώσεις, υπηρεσίες και οικονομικούς φορείς. Είναι θέματα που καλούμαστε να επιλύσουμε και να ξεμπερδεύουμε με αυτά με κάθε τρόπο, που όμως αυτές οι μέρες κρύβουν αρκετές ευκαιρίες στο να βρούμε νέους πόρους για οικονομικές απολαβές.

Στο διάστημα εκεί στις 14 Σεπτέμβρη θα δώσουμε ιδιαίτερη σημασία στις σχέσεις μας, κάθε είδους σχέση, και αν κάποια από αυτές δούμε ότι χωλαίνει ή δεν προχωρά κατά πως θέλουμε θα κάνουμε ένα είδος αναβάθμισης αυτής. Αν διαπιστώσουμε ότι δεν πέτυχε αυτή η διαδικασία και δεν είδαμε τα αποτελέσματα που επιθυμούσαμε τότε θα φροντίσουμε να πάμε παρακάτω. Επίσης εκεί γύρω στις 15 του μήνα χρειάζεται μια προσοχή από εμάς διότι θα έχουμε μια τάση να υπερβάλουμε σε όλα, ακόμη και στις πληροφορίες που λαμβάνουμε. Δεν θα τις φιλτράρουμε καθόλου, με αποτέλεσμα να την πατήσουμε.

Ενώ στο τέλος του μήνα, δείχνει ότι είναι ένα πολύ ευνοϊκό διάστημα για τα αισθηματικά μας, αρκεί να έχουμε κάνει ένα καλό ξεκαθάρισμα στα θέλω μας. Είναι ένα πολύ τυχερό διάστημα για τα ερωτικά μας, ενώ μια σχέση μας θα μπορούσε να προχωρήσει σοβαρά και να έχει το αποτέλεσμα που θέλουμε και επιθυμούσαμε εδώ και πολύ καιρό.

 

 

Βίντεο με αστρολογικές προβλέψεις Σεπτεμβρίου εδώ:

 

Τελευταία ενημέρωση: