Αστρολογικές προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2020 από τον Χρίστο Ντούβλη.

Βαθμολόγησε: 
Average: 4,2 (93 votes)

Ο αστρολόγος Χρίστος Ντούβλης μας αποκαλύπτει στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2020 στο video του, ότι είναι ένας μήνας που έχει θετικές εξελίξεις αρκετές θα λέγαμε, είναι μήνας που μπορεί να φέρει και λύσεις σε θέματα που δεν μπορούσαμε μέχρι τώρα να βρούμε.

Διάβασε τα θέματα που θα αναλύσει στο βίντεο του Σεπτεμβρίου ο αστρολόγος Χρίστος Ντούβλης:

Θετικές εξελίξεις θα φέρει ο νέος μήνας, επιλύονται τα θέματα που είχαμε τις προηγούμενες ημέρες και θα πάρουμε κατά κάποιο τρόπο μια ανάσα.

Παρά τις όποιες δυσκολίες μπορεί να παρουσιαστούν στο πρόσημο είναι θετικό στο τέλος. Καταφέρνουμε αν έχουμε την ψυχραιμία μας και τις ανάλογες θετικές αξίες να επιτύχουμε να βγούμε από το αδιέξοδο των τελευταίων μερών ή και μηνών θα λέγαμε.

Ο φόβος είναι ένα αρνητικό συναίσθημα που δεν μας βοηθά σε καμία εξέλιξη μας. Το ξεκίνημα του μήνα το κάνει η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου – Ιχθύ όπου και θα παρουσιαστούν αρκετές ευκαιρίες για κάποια ζώδια.  Την πρώτη εβδομάδα του μήνα ο Ερμής εισέρχεται στον διπλωματικό Ζυγό για να μας βοηθήσουμε να κλείσουμε κάποια συμφωνίες ή να μπορέσουμε να ζητήσουμε με ήρεμο τρόπο αυτά που μας ανήκουν.

Αρχές Σεπτέμβρη επίσης η Αφροδίτη θα περάσει στον μαχητικό Λέοντα και τα συναισθηματικά μας θα έχουν τις ανάλογες ευκαιρίες να αλλάξουμε πολλά στον τρόπο που φλερτάρουμε.

Το μεγάλο γεγονός της ανάδρομης πορείας του Άρη στον Κριό σίγουρα θα μας πιέσει λόγω του ότι θα φέρει κάποια ένταση με πρόσωπα που έχουν να κάνουν με το επαγγελματικό ή φιλικό μας περιβάλλον και χρειάζεται μια ανάλογη ψυχραιμία. Θα δημιουργήσει μια στασιμότητα και μια πτώση στην ενέργεια μας.

Φτάνοντας στα μέσα του μήνα με την νέα Σελήνη στην Παρθένο, εστιάζουμε στις λεπτομέρειες και μας καλεί να αναδιοργανωθούμε για το προσωπικό μας καλό. Ενώ στα τέλη του μήνα ο Ερμής θα περάσει στον Σκορπιό και θα μας κάνει πιο διεκδικητικούς και πιο κτητικούς με τα δικά μας άτομα.

Βίντεο με αστρολογικές προβλέψεις Σεπτεμβρίου εδώ:

Κάνε ΕΓΓΡΑΦΗ στο κανάλι μας στο youtube για να μαθαίνεις πρώτος για όλα μας τα νέα Video!

zwdiasimera videosplay

Τελευταία ενημέρωση:
\n