Ετήσιες αισθηματικές προβλέψεις 2019, από την Φούλα Γρηγοροπούλου.

Βαθμολόγησε: 
No votes yet
Από την Φούλα Γρηγοροπούλου

Τα αισθηματικά των ζωδίων για το 2019. Διάβασε την πρόβλεψη σου και μάθε πως θα είναι η νέα χρονιά για εσένα και για το ταίρι σου. Μάθε αν θα κάνεις νέα γνωριμία ή αν θα έχεις επανασύνδεση. Θα είναι άραγε το 2019 μια τυχερή χρονιά για τα αισθηματικά σου;

Ετήσιες αισθηματικές προβλέψεις 2019 από την Φούλα Γρηγοροπούλου video.

Το 2019 προμηνύεται ένα έτος πολύ θετικό για αισθηματικά ζητήματα καθώς οι πλανητικές μετακινήσεις θα συντελέσουν σε αυτό. Αυτό το έτος ούτε η Αφροδίτη ούτε ο Άρης θα γυρίσουν σε ανάδρομη πορεία κάτι το οποίο είναι πολύ σημαντικό και θετικό για τα αισθηματικά ζητήματα και δείχνει πως δεν θα υπάρχουν τόσες εντάσεις όσο το προηγούμενο έτος. Η μετακίνηση του Δία στο ζώδιο του Τοξότη στο οποίο θα παραμείνει έως τις 2 Δεκεμβρίου ευνοεί πολύ αφενός τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) και αφετέρου τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμους, Ζυγούς, Υδροχόους).

Οι Τοξότες θα έχουν αυξημένη γοητεία και μία τύχη σε οτιδήποτε και αν αποφασίσουν, οι Κριοί είναι πιθανόν να έχουν γνωριμίες σε ταξίδια ή γνωριμίες με πρόσωπα εντελώς διαφορετικής κουλτούρας από τη δική τους και οι Λέοντες θα δουν την ερωτική τους ζωή να ανανεώνεται αισθητά και το φλερτ να παίζει κυρίαρχο ρόλο όλη τη χρονιά. Οι Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι θα έχουν ευκαιρίες για γνωριμίες μέσω των ανθρώπων του περιβάλλοντός τους και μέσα από αυτές θα υπάρξει και αισθηματικό ενδιαφέρον. Στο τέλος του έτους και συγκεκριμένα στις 3 Δεκεμβρίου ο Δίας θα περάσει στον Αιγόκερω και θα ευνοήσει τις άλλες δύο ομάδες ζωδίων τα ζώδια της Γης (Αιγόκερους, Παρθένους, Ταύρους) και τα ζώδια του Νερού (Ιχθύες, Καρκίνους, Σκορπιούς) ιδιαίτερα των πρώτων ημερών.

Ο Ουρανός ο οποίος θα περάσει οριστικά στον Ταύρο στις 6 Μαρτίου δείχνει πως μπορεί να υπάρξουν ανατροπές είτε απροσδόκητες είτε προσδοκώμενες, στα ζώδια που ανήκουν στο Σταθερό Σταυρό (Λέοντες, Υδροχόους, Ταύρους, Σκορπιούς) οι οποίες θα αλλάξουν και το κλίμα στην προσωπική τους ζωή. Οι εκλείψεις που γίνονται στον άξονα Καρκίνου- Αιγόκερου δείχνουν πως αυτά τα δύο ζώδια θα βιώσουν σκαμπανεβάσματα στις διαπροσωπικές του σχέσεις και θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικά αν θέλουν να αποφύγουν τις ρήξεις.

Η μόνη έκλειψη που γίνεται στον άξονα Υδροχόου-Λέοντα δείχνει πως οι εκπρόσωποι αυτών των ζωδίων θα χρειαστεί να μπουν στη διαδικασία να αναγνωρίσουν και να συνειδητοποιήσουν τις αισθηματικές ανάγκες τους, ώστε να κάνουν τις κατάλληλες επιλογές προσώπων μέσα σε ένα έτος γεμάτο προσκλήσεις και προκλήσεις! Μεγάλη χαρά θα πάρεις το 2019 στα ερωτικά σου! Το χαμόγελο επιστρέφει στα χείλη σου! Μάθε ποιο αρχικό θα γίνει η αφορμή! Κάλεσε 14840 ή με sms στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Δες εδώ το βίντεο με τις αισθηματικές προβλέψεις 2019

Τελευταία ενημέρωση: