Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2019 Χρίστος Ντούβλης

Βαθμολόγησε: 
Average: 4 (1 vote)

Ζώδια 2019 και ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις, ο γνωστός και αγαπημένος μας αστρολόγος Χρίστος Ντούβλης ετοίμασε σε βίντεο τις ετήσιες προβλέψεις ζωδίων για το νέο έτος. Δες το ζώδιό σου και μάθε τι γεγονότα να περιμένεις τη νέα χρονιά. Τι εξελίξεις θα έχεις; Θα είναι άραγε για το ζώδιό σου μια τυχερή χρονιά και αν ναι σε ποιον τομέα;

Διάβασε τα θέματα που θα αναλύσει στο βίντεο του για το 2019 ο αστρολόγος Χρίστος Ντούβλης:

Το 2019 είναι μια από τις πιο σημαντικές χρονιές διότι σηματοδοτεί τη μεγάλη μετάβαση σε προσωπικό επίπεδο, καλούμαστε να μεταμορφωθούμε και να αλλάξουμε για το προσωπικό καλό μας και την προσωπική μας ευτυχία.

Ξαφνικά γεγονότα έρχονται κατά κάποιο τρόπο να μας αναγκάσουν να πάρουμε έναν άλλο δρόμο, ένα μονοπάτι που σίγουρα οδηγεί στην ευτυχία και εννοούμε την μόνιμη και αληθινή ευτυχία και όχι στο να αποκτήσουμε πράγματα που δεν έχουμε ανάγκη, μπορεί να είναι μια υλιστική χρονιά αλλά διάφορα ηθικά διδάγματα έρχονται να ανατρέψουν τα θέλω και τις επιθυμίες μας. Αστρολογικά σε σχέση με το 2018 είναι μια καλύτερη χρονιά, λίγο πιο εύκολη σε γεγονότα.

Με το ξεκίνημα του ο νέος χρόνος φέρνει πολύ σημαντικά γεγονότα, οι εκλείψεις γίνονται αφορμή για αλλαγές σε όλα τα επίπεδα. Το θετικό είναι πως ο Δίας για ένα έτος θα είναι στον αισιόδοξο Τοξότη γεμίζοντας μας με χαρά και λαχτάρα για ζωή. Ίσως να μας ωθήσει να έχουμε υπέρμετρη αισιοδοξία, είναι κάτι που πρέπει να  προσέξουμε.

 

Δες το βίντεο με τις Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2018 εδώ:

 

Τελευταία ενημέρωση: