Ετήσιες Προβλέψεις 2017 από τον Χρίστο Ντούβλη. video

Βαθμολόγησε: 
Average: 4,5 (8 votes)

Πως θα είναι το 2017 αστρολογικά; Τι επιφυλάσσει το νέο έτος; Ο αστρολόγος Χρίστος Ντούβλης έχει όλες τις απαντήσεις στις Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2017 στο video του. Μας απαντά αν είναι μια χαρούμενη και ευτυχισμένη χρονιά και αν θα πραγματοποιήσουμε τα όνειρα μας.  Δες το video με τις Ετήσιες Προβλέψεις 2017 όλα όσα θα συμβούν το νέο αυτό έτος στην επαγγελματική, οικονομική και ερvτική σου ζωή.

Διάβασε τα θέματα που θα αναλύσει στο βίντεο Eτήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2017 ο αστρολόγος Χρίστος Ντούβλης:

Ο αστρολόγος Χρίστος Ντούβλης ετοίμασε το πλήρες και ενημερωμένο βίντεο με ετήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Πως θα είναι η νέα χρονιά για τα αγαπημένα μας ζώδια; Τι επιφυλάσσει αυτό το νέο έτος για την ερωτική και επαγγελματική μας ζωή.

Το 2017 μας αποκαλύπτει ότι είναι μια όμορφη χρονιά, χωρίς πολλές δυσκολίες και εμπόδια σε σχέση με το 2016 βγαίνει να είναι σαφέστατα καλύτερο και πιο αισιόδοξο.  Είναι μια πιο τυχερή χρονιά που μπορούμε να επιτύχουμε πολλά, θα μας δοθούν πολλές παραπάνω ευκαιρίες σε σχέση με το προηγούμενο έτος. Μπορούμε να ονειρευτούμε και να οργανωθούμε καλύτερα, χωρίς όμως να συμβεί κάτι και να μας πάει πίσω ή να μας χαλάσει τη διάθεση.

Ένας δύσκολος μήνας είναι ο Φεβρουάριος όπου και θα πραγματοποιηθούν οι δυο εκλείψεις Σελήνης και Ήλιου. Μέσα σε αυτό το μήνα θα υπάρξουν διάφορες ανακατατάξεις και εντάσεις, αλλά μην ξεχνάμε ότι όλη η δυσκολία επικεντρώνεται μέσα σε έναν μήνα μόνο. Το δεύτερο εξάμηνο του 2017 είναι ακόμη πιο όμορφο και χαρούμενο σε ερωτικά θέματα. Επίσης μας τονίζει ο αστρολόγος ότι από τον Φεβρουάριο έως και τον Ιούλιο αυτό που χρειάζεται να προσέξουμε είναι τις υπερβολές, να είμαστε όσο μπορούμε πιο μετριοπαθείς. Στα οικονομικά θα χρειαστεί να έχουμε μια καλή διαχείριση και να αποφύγουμε τις μεγάλες και άσκοπες σπατάλες.

Το δεύτερο εξάμηνο του 2017 αλλάζουν πολλά, έρχονται νέες καταστάσεις και πάμε σε ένα πιο δυναμικό και αισιόδοξο διάστημα, γινόμαστε πιο παραγωγικοί και δυναμικοί.  Όταν έχουμε σαφή θέλω και επιθυμίες, θα πραγματοποιηθούν μέσα στο εξάμηνο αυτό.  Έχουμε τύχη και εύνοια στις σχέσεις μας είτε είναι ερωτική, είτε επαγγελματική, είναι το διάστημα αυτό

Ο απολογισμός του νέου έτους είναι να περάσουμε ένα αδιάφορο όχι δύσκολο πρώτο εξάμηνο και να περιμένουμε καρτερικά το δεύτερο  εξάμηνο όπου και οι ευκαιρίες για ψυχική ανάταση είναι πολλές. Υπομονή μας ζητά να κάνουμε ο Χρίστος Ντούβλης ώστε αυτούς τους 6 μήνες του 2017 που έρχονται και είναι γεμάτοι με χαρά και αισιοδοξία να επιτύχουμε όλους μας τους στόχους.

Μάθε τι επιφυλάσσει το 2017 στην ερωτική, επαγγελματική και οικονομική σου ζωή. Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις απο τον Χρίστο Ντούβλη για το 2017. 

 

Τελευταία ενημέρωση:
2016-12-28 14:14:34