Ετήσιες προβλέψεις Ταρώ 2019, από τον Μάνο Μηκίδη.

Βαθμολόγησε: 
No votes yet
Από τον Μάνο Μηκίδη

Τι θα συμβεί το 2019 σύμφωνα με τις κάρτες Ταρώ, τι επιφυλάσσει για κάθε ζώδιο αυτή η νέα χρονιά; Θα είναι άραγε μια πιο τυχερή χρονιά για εμάς και αν ναι ποια ζώδια θα επωφεληθούν πιο πολύ; Δες το video με τις Ετήσιες προβλέψεις Ταρώ 2019, από τον Μάνο Μηκίδη.

 

Διάβασε τι θα συμβεί ακριβώς το 2019 και ποια κάρτα ταρώ αντιστοιχεί στο έτος:

Η κάρτα που αντιστοιχεί στο νέο έτος είναι  το  5 Δηνάριο, μια κάρτα που απεικονίζει δυο ταλαιπωρημένους ανθρώπους,  να περπατούν μέσα στο χιόνι και να προσπαθούν να προστατέψουν τον εαυτό τους από το κρύο και τις κακουχίες.  Φυσικά και δεν θα συμβεί αυτό στην πραγματικότητα το 2019, έχει μια συμβολική σημασία. Μας εφιστά τη προσοχή η κάρτα αυτή προκειμένου να δώσουμε ιδιαίτερη σημασία στις αλλαγές που θα έρθουν. Να είμαστε πιο προσεκτικοί και πιο παρατηρητικοί  στην όποια αλλαγή γίνει στη ζωή αλλά και στην καθημερινότητα μας.

Είναι μια υποχώρησης και προσωπικών θυσιών, ο λόγος δεν είναι απαραίτητα αναγκαστικός ή δεν θα συμβεί με έναν βίαιο τρόπο θα λέγαμε , θα συμβεί αν πραγματικά θέλουμε να αλλάξουμε την ζωή μας. Είναι μια χρονιά μετάβασης, αλλαγής, ένα πέρασμα από τον παλαιό μας εαυτό σε κάτι νέο πιο θετικό. Αντί δηλαδή να παραπονιόμαστε ότι τίποτε δεν πάει καλά να προχωρήσουμε σε αλλαγές.

Το έτος αυτό δείχνει ότι θα επιφέρει αρκετά μεγάλες αλλαγές στα οικονομικά μας. Θα χάσουμε κάτι ή θα αλλάξουμε αλλά είναι για την καλύτερη διαβίωση μας, δηλαδή αν κάποιος είναι σε μια δουλειά αλλά αμείβετε πολύ χαμηλά και δεν επαρκούν για την καθημερινότητα του, θα αναγκαστεί να βρει κάτι άλλο να αφήσει την παλιά δουλειά και να βρει κάτι νέο, φυσικά και όλοι το επιθυμούν αυτό αλλά καμιά φορά το «ουδέν μονιμότερο  του προσωρινού» μας δημιουργεί φόβο και ανασφάλεια.

 

Δες το video με τις ετήσιες προβλέψεις Ταρώ 2019

 

Τελευταία ενημέρωση:
instagram