Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 11 έως 17/12/2017 (Video).

Βαθμολόγησε: 
Average: 5 (5 votes)
Από την Φούλα Γρηγοροπούλου

Αστρολογικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την εβδομάδα 11 έως 17 Δεκεμβρίου 2017. Μάθε τις εξελίξεις για τα ζώδια μέσα από το Video.

Δες το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου στο Video και μάθε πως θα είναι η καινούρια εβδομάδα σε όλους τους τομείς:

Η εβδομάδα ξεκινά με τον Ερμή να έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο καθώς βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιο του Τοξότη. Θα παρατηρήσουμε πως η επικοινωνία μας, οι μετακινήσεις και τα ραντεβού μας γίνονται με δυσκολία για αυτό θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και να τσεκάρουμε διπλά πληροφορίες που φτάνουν στα αυτιά μας. Κάποιο θέμα που σχετίζεται με την εκπαίδευση ή ένα σεμινάριο μπορεί να αναβληθεί αλλά δε χρειάζεται να αγχωθούμε καθώς οτιδήποτε και να γίνει θα είναι το καλύτερο για εμάς.

Την Τετάρτη στις 13 Δεκεμβρίου η σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή ο οποίος είναι ανάδρομος στο ζώδιο του Τοξότη μας καλεί να δούμε ξανά θέματα του παρελθόντος προκειμένου να αποφασίσουμε οριστικά τι "μέλει γενέσθαι". Καλό θα ήταν να αποφύγουμε νέα ξεκινήματα καθώς όταν ο Ερμής γυρίσει σε ορθή πορεία θα διαπιστώσουμε πως δεν ανταποκρίνονται σε αυτό που είχαμε κατά νου.

 Την Πέμπτη στις 15 Δεκεμβρίου η σύνοδος της Αφροδίτης με τον ανάδρομο Ερμή στον Τοξότη θα δημιουργήσει παρεξηγήσεις στις συντροφικές μας σχέσεις και δεν ενδείκνυται για να λύσουμε κάποιο θέμα, καθώς είναι πολύ πιθανό να δημιουργήσουμε και άλλα. Επιστροφές από το παρελθόν και παλιοί έρωτες μπορεί να κάνουν την εμφάνιση τους και θα πρέπει να σκεφτούμε καθαρά τις αποφάσεις που θα πάρουμε.

 Την Παρασκευή στις 16 Δεκεμβρίου το τρίγωνο του Ήλιου από τον Τοξότη με τον Ουρανό από τον Κριό θα μας βοηθήσει να "ξεκολλήσουμε" από ιδέες, σκέψεις, ανθρώπους και καταστάσεις που δεν μας προσφέρουν τίποτε και να αναζητήσουμε το κίνητρο για να κάνουμε ένα νέο βήμα μπροστά στον τομέα που ο καθένας μας θα επιλέξει!

Οι καινοτόμες ιδέες μας και η ανάγκη μας για εξέλιξη θα δημιουργήσουν νέες συμπάθειες αλλά και αντιπάθειες για αυτό θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί ποιους θα επιλέξουμε να έχουμε στο πλευρό μας είτε σε επαγγελματικά είτε σε προσωπικά θέματα. Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις προσωπικά για σένα. Εμπιστεύσου τους αστρολόγους του zwdiasimera.gr για την προσωπική σου πρόβλεψη. Κάλεσε στο 14840 ή με sms στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

loading...
Τελευταία ενημέρωση: