Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 15 έως 21/1/2018 (Video).

Βαθμολόγησε: 
Average: 5 (6 votes)
Από την Φούλα Γρηγοροπούλου

Αστρολογικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την εβδομάδα 15 έως 21 Ιανουαρίου 2018. Μάθε τις εξελίξεις για τα ζώδια μέσα από το Video.

Δες το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου στο Video και μάθε πως θα είναι η καινούρια εβδομάδα σε όλους τους τομείς:

Η εβδομάδα θα ξεκινήσει δυναμικά καθώς την Τετάρτη στις 17/1 θα έχουμε Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερου στην 26η μοίρα και θα επηρεάσει πιο έντονα τα παρορμητικά ζώδια (Αιγόκερους, Καρκίνους, Ζυγούς και Κριούς) του τρίτου δεκαημέρου. Οι όψεις της Νέας Σελήνης είναι ως επί το πλείστον ευνοϊκές καθώς θα συναντηθεί σε όψη εξαγώνου με τον Άρη από το Σκορπιό αλλά και σε σύνοδο με την Αφροδίτη. Οι επιθυμίες μας θα έρθουν στο προσκήνιο αλλά αυτή τη φορά θα βρούμε τρόπο να τις κατακτήσουμε καθώς θα περάσουμε στη δράση. Λογική και πάθος θα αναμειχθούν και το αποτέλεσμα που θα προκύψει είναι συναρπαστικό.

Η Σελήνη θα κάνει και όψη τετραγώνου με τον Ουρανό από τον Κριό και είναι αυτό που θα πρέπει να προσέξουμε, καθώς η παρόρμηση μας μπορεί να μας δημιουργήσει εκνευρισμό και ένταση που δεν θα είναι βοηθητικά για να επιτύχουμε τους στόχους μας. Προσοχή και κατά τις μετακινήσεις μας καθώς είναι πολύ πιθανό να προκύψουν ατυχήματα λόγω της βιασύνης μας.

Την Πέμπτη στις 18/1 η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Υδροχόου θα φέρει αέρα ανανέωσης στην προσωπική μας ζωή και στα αισθηματικά μας ζητήματα. Για τους δεσμευμένους ξεκινά μια περίοδος κατά την οποία οι κοινωνικές επαφές με τους συντρόφους σας θα έχουν τον πρώτο λόγο, και θα γίνουν η αφορμή για να διευρύνετε τον περίγυρο σας και να κάνετε νέες γνωριμίες. Για τους ελεύθερους, η ανεξαρτησία και η ελευθερία σας θα είναι δύο έννοιες που δεν θα διαπραγματεύεστε εύκολα, αλλά αυτό θα σας βοηθήσει να δείτε αισθηματικά ζητήματα πιο αντικειμενικά και να πάρετε πιο σωστές αποφάσεις.

Το Σάββατο στις 20/1 περνάει και ο Ήλιος στο ζώδιο του Υδροχόου, θέση από την οποία θα τονίσει την ανάγκη μας να ενταχθούμε σε συλλόγους με ομοϊδεάτες μας, να ασχοληθούμε με συλλογικές δραστηριότητες και εθελοντικούς σκοπούς. Η αλτρουιστική μας διάθεση θα μας βοηθήσει να κοινωνικοποιηθούμε και να κάνουμε νέες γνωριμίες οι οποίες μπορεί να μας φανούν και ιδιαίτερα χρήσιμες! Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις προσωπικά για σένα. Εμπιστεύσου τους αστρολόγους του zwdiasimera.gr για την προσωπική σου πρόβλεψη. Κάλεσε στο 14840 ή με sms στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

loading...
Τελευταία ενημέρωση: