Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 18 ως 24/6/2018 από την Φούλα Γρηγοροπούλου.

Βαθμολόγησε: 
Average: 5 (12 votes)
Από την Φούλα Γρηγοροπούλου

Αστρολογικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την εβδομάδα 18 ως 24 Ιουνίου 2018. Μάθε τις εξελίξεις για όλα τα ζώδια μέσα από το video της Φούλας Γρηγοροπούλου.

Δες το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου στο Video και μάθε πως θα είναι η καινούρια εβδομάδα σε όλους τους τομείς:

Η εβδομάδα θα εγείρει συναισθήματα και την ανάγκη να δράσουμε με την καρδιά και όχι με το μυαλό καθώς στις 21/6 ο Ήλιος θα περάσει στο ζώδιο του Καρκίνου. Τα ζητήματα που θα μας απασχολήσουν κατά κύριο λόγο θα είναι ζητήματα καρδιάς και θα έχουμε την τάση να δώσουμε προτεραιότητα στις αποφάσεις που παίρνουμε με την καρδιά και όχι με το μυαλό, σε κάθε τι που μας απασχολεί. Θα πρέπει να δώσουμε προσοχή το επόμενο διάστημα καθώς σε κάποια ζητήματα - όπως είναι τα επαγγελματικά - θα πρέπει να ακούσουμε περισσότερο τη λογική μας σκέψη και λιγότερο τα συναισθήματά μας ή να προσπαθήσουμε να συνδυάσουμε αυτά τα δύο πριν πάρουμε αποφάσεις.

Στις 22/6 η αντίθεση της Αφροδίτης που βρίσκεται στο Λέοντα με τον Άρη που βρίσκεται στον Υδροχόο θα δώσει μία ιδιαίτερα ερωτική διάθεση μέσα στην ημέρα, αν και δεν θα λείψουν μικρό-εντάσεις που μπορεί βέβαια να έχουν θετικό αντίκτυπο στη λίμπιντο και στη διάθεσή μας.

Στις 23/6 το εξάγωνο του Ήλιου από τον Καρκίνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο θα βοηθήσει να σκεφτούμε έξω από τα «κουτάκια» και να δείξουμε την αυθεντικότητα του εαυτού μας. Ασυνήθιστα πλάνα και πρωτοποριακές ιδέες ευνοούνται, για αυτό αν έχουμε κάποιο ζήτημα να μας απασχολεί ας προσπαθήσουμε να το σκεφτούμε με ένα διαφορετικό τρόπο από ότι κάναμε μέχρι τώρα και μπορεί να βρούμε την πολυπόθητη λύση.

Άλλη μία όψη που πραγματοποιείται στις 23/6 και χρειάζεται την προσοχή μας είναι η αντίθεση του Ερμή από τον Καρκίνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω. Τα λόγια μπορούν να πληγώσουν και η ανάγκη μας να διεισδύσουμε και να καταλάβουμε καλύτερα καταστάσεις που μας απασχολούν θα γίνει το κύριο αίτημά μας. Θα πρέπει να θυμόμαστε  το ρητό που έχει ο θυμόσοφος λαός μας και λέει πως «η γλώσσα κόκκαλα δεν έχει και κόκκαλα τσακίζει», ώστε να καταφέρουμε να συγκρατήσουμε την παρόρμηση μας να πούμε πράγματα τα οποία ξέρουμε πως μπορούν να πληγώσουν τους άλλους. Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις προσωπικά για σένα. Εμπιστεύσου τους αστρολόγους του zwdiasimera.gr για την προσωπική σου πρόβλεψη. Κάλεσε στο 14840 ή με sms στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδα

loading...
Τελευταία ενημέρωση: