Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 19 έως 25/2/2018 (Video).

Βαθμολόγησε: 
Average: 5 (6 votes)
Από την Φούλα Γρηγοροπούλου

Αστρολογικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την εβδομάδα 19 έως 25 Φεβρουαρίου 2018. Μάθε τις εξελίξεις για όλα τα ζώδια μέσα από το video της Φούλας Γρηγοροπούλου.

Δες το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου στο Video και μάθε πως θα είναι η καινούρια εβδομάδα σε όλους τους τομείς:

 

Η εβδομάδα ξεκινά με τη μετακίνηση του Ήλιου στο ζώδιο των Ιχθύων μια θέση που θα φέρει στην επιφάνεια την αλτρουιστική πλευρά του εαυτού μας. Από αυτή τη θέση ο Ήλιος θα μας βοηθήσει να αφουγκραστούμε τα συναισθήματα μας, να γίνουμε πιο δοτικοί αλλά και πιο συμπονετικοί με τα θέματα που απασχολούν τους άλλους, ιδιαίτερα τους αγαπημένους μας ανθρώπους.

Είναι μια εξαιρετική θέση για όσους ασχολούνται με καλλιτεχνικές δραστηριότητες καθώς όλοι μας θα παρατηρήσουμε πως η έμπνευση μας θα αυξηθεί. Ευκαιρία να ξεκινήσουμε ένα καλλιτεχνικό χόμπι όμως η ζωγραφική, ο χορός αλλά και οι χειροτεχνίες καθώς μέσα από αυτά θα μπορέσουμε να εκφράσουμε δημιουργικά την ένταση των συναισθημάτων μας. Στους Ιχθύς αυτή τη στιγμή βρίσκονται ήδη ο Ερμής, ο Ποσειδώνας, η Αφροδίτη και ο Χείρωνας οπότε μιλάμε για μια πολυαστρία στο ζώδιο του νερού που θα μας γεμίσει με έντονα συναισθήματα που μπορούν βέβαια να μας οδηγήσουν να δραματοποιήσουμε καταστάσεις και να τα παίρνουμε όλα κατάκαρδα. Ακόμα θα πρέπει να προσέξουμε και την τάση να εξιδανικεύσουμε ανθρώπους κυρίως στον αισθηματικό τομέα. Αν επικαλεστούμε τη λογική και την ορθή μας κρίση θα καταφέρουμε να ξεφύγουμε από τις υπερβολές.

Το Σάββατο στις 24/2 το εξάγωνο που θα σχηματίσει ο Κρόνος από τον Αιγόκερω με τον Ήλιο από τους Ιχθύς είναι ιδανικό για να δουλέψουμε πάνω σε οτιδήποτε μας απασχολεί με πειθαρχία και σοβαρότητα. Τα νέα ξεκινήματα ευνοούνται τα οποία μπορεί να απαιτήσουν πολλή δουλειά, αλλά θα έχουν γερές βάσεις.

Την Κυριακή στις 25/2 το τετράγωνο του Άρη από τον Τοξότη με την Αφροδίτη από τους Ιχθύς μας καλεί να είμαστε προσεκτικοί σε προσωπικά και αισθηματικά ζητήματα. Είναι πιθανό να γίνουμε εριστικοί προς το/η σύντροφο μας καθώς αυτά που θέλουμε θα είναι δύσκολο να τα έχουμε! Ιδιαίτερη αυτοσυγκράτηση θα πρέπει να δείξουμε σε ένα γενικό πλαίσιο καθώς είναι πιθανό να βρεθούμε μπροστά σε πειρασμούς και σε διλλήματα αισθηματικού περιεχομένου! Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις προσωπικά για σένα. Εμπιστεύσου τους αστρολόγους του zwdiasimera.gr για την προσωπική σου πρόβλεψη. Κάλεσε στο 14840 ή με sms στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

loading...
Τελευταία ενημέρωση: