Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 21 ως 27/5/2018 από την Φούλα Γρηγοροπούλου.

Βαθμολόγησε: 
Average: 5 (10 votes)
Από την Φούλα Γρηγοροπούλου

Αστρολογικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την εβδομάδα 21 ως 27 Μαΐου 2018. Μάθε τις εξελίξεις για όλα τα ζώδια μέσα από το video της Φούλας Γρηγοροπούλου.

Δες το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου στο Video και μάθε πως θα είναι η καινούρια εβδομάδα σε όλους τους τομείς:

Ο Ήλιος που περνάει στους Διδύμους κάνει «ποδαρικό» αυτή την εβδομάδα καθώς η μετακίνηση του σε αυτό το ζώδιο του αέρα θα φέρει έναν αέρα ανανέωσης στην επικοινωνία μας και στις επαφές μας με τον κόσμο και θα βοηθήσει πολύ οτιδήποτε σχετίζεται με εκπαιδευτικά ζητήματα!

Στις 23/5 το τρίγωνο του Ήλιου από τους Διδύμους με τον Άρη από τον Υδροχόο θα μας βάλει στη δράση προκειμένου να διεκπεραιώσουμε κάποια ζητήματα τα οποία έχουμε αφήσει σε εκκρεμότητα καθώς το προηγούμενο διάστημα δεν είχαμε όρεξη. Ένα άλλο χαρακτηριστικό αυτού του τριγώνου είναι η δράση προς οτιδήποτε αφορά και σχετίζεται με ομάδες, φίλους, συλλόγους και συλλογικές δραστηριότητες. Ας προσπαθήσουμε να αφιερώσουμε χρόνο εκείνη την ημέρα σε κάποιο άνθρωπο που είναι φίλος μας όμως δεν βλέπουμε τόσο συχνά όσο θα θέλαμε καθώς οι υποχρεώσεις καθημερινότητας έχουν βάλει κάποια εμπόδια.

Εδώ αξίζει να υπενθυμίσουμε πως ο Ερμής και ο Ουρανός βρίσκονται ήδη στον Ταύρο κάνοντας τρίγωνο με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω και ένα εξάγωνο με την Αφροδίτη από τον Καρκίνο οπότε το σκηνικό του Ουρανού θα είναι βοηθητικό και θα λειτουργήσει υπέρ μας για να κάνουμε νέες γνωριμίες, να μεταμορφώσουμε κάποιες από τις ήδη υπάρχουσες και να βάλουμε γερές βάσεις στις διαπροσωπικές μας σχέσεις αρκεί να το προσπαθήσουμε.

Στις 26/5 η αντίθεση της Αφροδίτης από τον Καρκίνο με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα μας δημιουργήσει «κρατήματα» σε μία γενικότερη κατάσταση που ενώ θα θέλουμε να κάνουμε και να πούμε πράγματα τελικά θα τα σκεφτόμαστε, θα τα ζυγίζουμε, θα τα μετράμε με αποτέλεσμα να μην κάνουμε τίποτα. Η ημέρα θα φέρει στην επιφάνεια κάποιες καταπιεσμένες μας ανάγκες τις οποίες όμως δεν θα μπορέσουμε να διευθετήσουμε άμεσα καθώς ο Κρόνος απέναντι από την Αφροδίτη υποδηλώνει πως όλο και κάποια δουλειά, υποχρέωση, ευθύνη θα παρουσιαστεί και δεν θα μας αφήσει. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξουμε και στη σχέση με το/η σύντροφό μας καθώς είναι πολύ πιθανό εκείνος/η να γίνει επικριτικός/η απέναντι μας και εμείς με αφορμή αυτό να βρούμε ευκαιρία να εκδηλώσουμε τα παράπονά μας με έντονο τρόπο. Λόγω του ότι η Αφροδίτη θα είναι «πιεσμένη» από την παρουσία του Κρόνου απέναντί της καλό θα ήταν να μην εγείρουμε αισθηματικά ζητήματα καθώς η ήμερα δεν θα είναι ευνοϊκή προς αυτά. Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις προσωπικά για σένα. Εμπιστεύσου τους αστρολόγους του zwdiasimera.gr για την προσωπική σου πρόβλεψη. Κάλεσε στο 14840 ή με sms στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

loading...
Τελευταία ενημέρωση: