Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 23 ως 29/4/2018 από την Φούλα Γρηγοροπούλου.

Βαθμολόγησε: 
Average: 5 (10 votes)
Από την Φούλα Γρηγοροπούλου

Αστρολογικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την εβδομάδα 23 ως 29 Απριλίου 2018. Μάθε τις εξελίξεις για όλα τα ζώδια μέσα από το video της Φούλας Γρηγοροπούλου.

Δες το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου στο Video και μάθε πως θα είναι η καινούρια εβδομάδα σε όλους τους τομείς:

Αυτή η εβδομάδα θα φέρει έναν αέρα ανανέωσης στα αισθηματικά μας ζητήματα καθώς η θεά του έρωτα η Αφροδίτη, θα κάνει την είσοδό της στο ζώδιο των Διδύμων στις 25/4. Η Αφροδίτη σε αυτό το αέρινο ζώδιο ενισχύει την ανάγκη μας να φλερτάρουμε και να γίνουμε περισσότερο εξωστρεφείς και ανοιχτοί σε προκλήσεις. Η διάθεση για φλερτ θα είναι έντονη τόσο στους ελεύθερους όσο και στους δεσμευμένους και αυτό είναι κάτι το οποίο χρειάζεται προσοχή καθώς αν υπερβεί τα όρια μπορεί να δημιουργήσει σοβαρά ζητήματα σε ήδη υπάρχουσες σχέσεις. Τώρα είναι η ευκαιρία για τους εκπροσώπους των ζωδίων που βρίσκονται ήδη σε μία σχέση να την ανανεώσουν και να δημιουργήσουν τις κατάλληλες συνθήκες για να περάσουν ακόμα καλύτερα. Εδώ η Αφροδίτη δεν χρειάζεται έντονα συναισθήματα και βαθυστόχαστες σκέψεις παρά μόνο καλή διάθεση και φλερτ!

Ιδιαίτερα ευνοημένα θα είναι τα ζώδια του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) και τα ζώδια της φωτιάς (Λέοντες, Κριοί, Τοξότες) οι οποίοι είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν νέες περιπέτειες!

Την Πέμπτη στις 26/4 η σύνοδος του Άρη και του Πλούτωνα στον Αιγόκερω γίνεται ακρίβειας και θα δημιουργήσει τρομερή ένταση και την ανάγκη να επιβάλλουμε τα θέλω μας στους άλλους ακόμα και αν χρειαστεί να ξεκινήσουμε «πόλεμο». Οι συνέπειες δεν θα είναι προς όφελος μας για αυτό ας προσπαθήσουμε να συγκρατηθούμε. Ακόμα είναι καλό να δείξουμε προσοχή στον τρόπο που διαχειριζόμαστε τα νεύρα μας καθώς το κλίμα αυτή την περίοδο είναι ήδη περίεργο και αυτή η σύνοδος έρχεται να το δυναμιτίσει.

Την Κυριακή στις 29/4 το τρίγωνο του Ήλιου από τον Ταύρο και του Κρόνου από τον Αιγόκερω θα μας βοηθήσει να βρούμε την αυτοκυριαρχία μας και να λειτουργήσουμε με τη λογική. Αυτή η όψη θα έχει κατευναστική δράση στην ένταση των προηγούμενων ημερών καθώς δεν θα μας αφήσει να ξεφύγουμε από τον ρεαλισμό που είναι απαραίτητος. Νέα ξεκινήματα είτε προσωπικά είτε αισθηματικά είτε επαγγελματικά θα έχουν γερές βάσεις καθώς θα γίνουν κάτω από το πρίσμα της λογικής. Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις προσωπικά για σένα. Εμπιστεύσου τους αστρολόγους του zwdiasimera.gr για την προσωπική σου πρόβλεψη. Κάλεσε στο 14840 ή με sms στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

loading...
Τελευταία ενημέρωση: