Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 26 ως 1/4/2018 (Video).

Βαθμολόγησε: 
Average: 5 (8 votes)
Από την Φούλα Γρηγοροπούλου

Αστρολογικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την εβδομάδα 26 ως 1 Απριλίου 2018. Μάθε τις εξελίξεις για όλα τα ζώδια μέσα από το video της Φούλας Γρηγοροπούλου.

Δες το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου στο Video και μάθε πως θα είναι η καινούρια εβδομάδα σε όλους τους τομείς:

Το κύριο χαρακτηριστικό και αυτής της εβδομάδας είναι ο Ερμής οποίος βρίσκεται ανάδρομος στο ζώδιο του Κριού και επηρεάζει την επικοινωνία και τις συζητήσεις μας. Στις 29/3 η σύνοδος του Ουρανού και της Αφροδίτης που βρίσκονται και εκείνοι στο ζώδιο του Κριού μπορούν να φέρουν κεραυνοβόλους έρωτες και αλλαγές που θέλαμε σε αισθηματικά μας ζητήματα αλλά μέχρι τώρα δεν τολμούσαμε.

Είναι πολύ πιθανό να πάρουμε ρίσκο καθώς αυτή η όψη τα χρειάζεται για να εκφραστεί μιας και η μονοτονία δεν της ταιριάζει. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί γιατί  οι παρορμητικές μας ενέργειες χρειάζονται ένα μέτρο προκειμένου να μη μας ζημιώσουν. Ξαφνικά έσοδα είναι πιθανά εκείνη την ημέρα τα οποία θα μας χαροποιήσουν ιδιαίτερα.

Στις 31/3 η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο που κυβερνά τον Ταύρο. Σε αυτή τη θέση η Αφροδίτη αισθάνεται  καλά μιας και είναι στο "σπίτι" της και για αυτό θα βοηθήσει και τα αισθηματικά μας ζητήματα. Ιδιαίτερη εύνοια θα έχουν τα ζώδια της γης (Ταύροι, Αιγόκεροι, Παρθένοι) και έπειτα τα ζώδια του νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες).

Το μεγαλύτερο της αίτημα σε αυτό το ζώδιο είναι η ασφάλεια, είτε συναισθηματική είτε οικονομική για αυτό και θα παρατηρήσουμε πως όλοι μας θα  επενδύσουμε σε διαπροσωπικές σχέσεις μέσα από τις οποίες μπορούμε να αισθανόμαστε ασφαλείς.

Οι ελεύθεροι εκπρόσωποι των ζωδίων είναι πιθανό να ξεκινήσετε μία νέα σχέση με κάποιον άνθρωπο που μαζί του θα αισθανθείτε πώς έχετε βρει το λιμάνι σας. Ακόμα όλοι μας θα έχουμε και ιδιαίτερα έντονη τη ροπή σε απολαύσεις όπως το καλό φαγητό, ένα καλό δείπνο σε εστιατόριο, ένα καλό κρασί καθώς η Αφροδίτη εδώ αγαπά την καλοπέραση.

Στις 31/3 έχουμε και μία Πανσέληνο που γίνεται στον άξονα Κριού- Ζυγού στην 11η μοίρα δίπλα στον ανάδρομο Ερμή. Θέματα από το παρελθόν θα προκύψουν σήμερα και είναι μία καλή ευκαιρία να ασχοληθούμε μαζί τους προκειμένου να τα κλείσουμε οριστικά. Ο Ερμής σε ανάδρομη πορεία θα δυσχεράνει την επικοινωνία μας για αυτό ας είμαστε προσεκτικοί καθώς τα λόγια μας ίσως παρεξηγηθούν από τους γύρω μας. Το τετράγωνο που σχηματίζει με την πολυαστρία που υπάρχει στον Αιγόκερω ( Άρη, Κρόνο) θα φρενάρει τις επιδιώξεις μας καθώς ενδέχεται να θέλουμε να κάνουμε πολλά αλλά να μην μπορέσουμε λόγω συγκεκριμένων συνθηκών. Ας κρατήσουμε στάση αναμονής σε νέα ξεκινήματα που μας ενδιαφέρουν πολύ καθώς σήμερα η δράση μας  πιθανόν να μην έχει τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις προσωπικά για σένα. Εμπιστεύσου τους αστρολόγους του zwdiasimera.gr για την προσωπική σου πρόβλεψη. Κάλεσε στο 14840 ή με sms στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

loading...
Τελευταία ενημέρωση: