Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από τις 12 ως 18/8/2019 από την Φούλα Γρηγοροπούλου.

Βαθμολόγησε: 
Average: 1 (1 vote)
Από την Φούλα Γρηγοροπούλου

Αστρολογικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την εβδομάδα 12 ως 18 Αυγούστου 2019. Μάθε τις εξελίξεις για όλα τα ζώδια μέσα από το video της Φούλας Γρηγοροπούλου.

Δες το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου στο Video και μάθε πως θα είναι η εβδομάδα 12 ως 18 Αυγούστου 2019 σε όλους τους τομείς:

Αυτή η εβδομάδα προμηνύεται χαλαρή, ευχάριστη και ιδιαίτερα ερωτική για κάποια ζώδια καθώς η αυγουστιάτικη Πανσέληνος που λαμβάνει χώρα στις 15/8 θα δημιουργήσει ένα υπέροχο κλίμα. Αυτή η Πανσέληνος που γίνεται στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου στην 22η μοίρα θα μας χαρίσει την ευκαιρία να κλείσουμε ζητήματα του παρελθόντος, ιδιαίτερα ζητήματα που σχετίζονται με την αισθηματική μας ζωή. Η ιδιομοιρική σύνοδος του Ήλιου με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Λέοντα δείχνει πως οι υλικές και συναισθηματικές ανάγκες μας θα έρθουν σε πρώτο πλάνο, για αυτό και όλοι θα αναζητήσουμε την επαφή με ανθρώπους που ξέρουμε πως μας φροντίζουν, μας προσέχουν και μας γεμίζουν φιλοφρονήσεις! Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζονται οι αγορές καθώς θα νιώσουμε την ακατανίκητη επιθυμία να «γεμίσουμε το καλάθι μας» με πράγματα που θέλουμε εδώ και τώρα αδιαφορώντας για το κόστος.

Στις 16/8 το επικοινωνιακό κλίμα αλλάζει καθώς το τετράγωνο του Ερμή βρίσκεται στο Λέοντα με τον Ουρανό από τον Ταύρο δημιουργεί λογομαχίες μεταξύ φίλων, γνωστών συντρόφων ακόμα και συνεργατών. Τα ζώδια που ανήκουν στο Σταθερό Σταυρό (Λέοντες, Ταύροι, Υδροχόοι και Σκορπιοί) θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί καθώς δεν θα είναι εύκολο να μη μιλήσουν αν νιώσουν ότι τους πνίγει το δίκιο, όμως αυτά που θα πουν και ο τρόπος που θα τα πουν μπορεί να κάνει τα πράγματα χειρότερα. 

Στις 18/8 ο Άρης περνά στο ζώδιο της Παρθένου και θα παραμείνει σε αυτό έως και τις 3 Οκτωβρίου. Ο Άρης εδώ χρωματίζεται από την εργατική η φύση της Παρθένου και δείχνει πως σιγά-σιγά αφήνουμε το χαλαρό κλίμα του καλοκαιριού και επιστρέφουμε σε δουλειές και υποχρεώσεις του φθινοπώρου. Τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να ανασυνταχθούμε καθώς έχουμε γεμίσει τις μπαταρίες μας και να ασχοληθούμε με όρεξη με εκκρεμότητες και υποχρεώσεις! Τα ζώδια που ανήκουν στο Μεταβλητό Σταυρό (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες) μπορεί να χρειαστεί να αντιμετωπίσουν αρκετές δουλειές, οι οποίες δεν τους αφήσουν χρόνο για τον εαυτό τους. Όμως από την άλλη θα τους βοηθήσουν να ξεχωρίσουν και να δείξουν πραγματικά τι αξίζουν. 

zwdiasimera videosplay

Τελευταία ενημέρωση:
\n