Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από τις 14 ως 20/10/2019 από την Φούλα Γρηγοροπούλου.

Βαθμολόγησε: 
Average: 5 (35 votes)
Από την Φούλα Γρηγοροπούλου

Αστρολογικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την εβδομάδα 14 ως 20 Οκτωβρίου 2019. Μάθε τις εξελίξεις για όλα τα ζώδια μέσα από το video της Φούλας Γρηγοροπούλου.

Δες το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου στο Video και μάθε πως θα είναι η εβδομάδα 14 ως 20 Οκτωβρίου 2019 σε όλους τους τομείς:

Μία έντονη εβδομάδα ξεκινά καθώς τη Δευτέρα 14/10 ολοκληρώνεται η Πανσέληνος η οποία πραγματοποιείται στον άξονα Κριού-Ζυγού στην 20η μοίρα. Θα επηρεάσει περισσότερο τα ζώδια που ανήκουν στον Παρορμητικό Σταυρό (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου τους. Αυτή η Πανσέληνος σχηματίζει ταυ τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω και φέρνει στην επιφάνεια κρυμμένα και έντονα συναισθήματα καθώς και την ανάγκη χειραγώγησης και ελέγχου αγαπημένων προσώπων. Αυτό με τη σειρά του μπορεί να δημιουργήσει αντιδράσεις -και κατά συνέπεια συγκρούσεις- με αποτέλεσμα να είναι εύκολο να δημιουργηθούν ρήξεις σε διαπροσωπικές σχέσεις. Ο διάλογος και η συζήτηση θα βοηθήσουν τα πράγματα αυτή την εβδομάδα καθώς είναι ένα μέσο για να αποφύγουμε να παρασυρθούμε από παιχνίδια επίδειξης δύναμης ισχύος. Στις προσωπικές σχέσεις καλό θα ήταν να προσεχθούν ιδιαίτερα τα συναισθήματα ζήλιας τα οποία θα κάνουν την εμφάνισή τους δημιουργώντας προβλήματα.

Την Τρίτη 15/10 η αντίθεση της Σελήνης και του Ουρανού που βρίσκονται στον Ταύρο με την Αφροδίτη που βρίσκεται στο Σκορπιό μπορεί να φέρει αλλαγές στο ημερήσιο πλάνο, τυχαίες συναντήσεις αλλά και την εκδήλωση ξαφνικού αισθηματικού ενδιαφέροντος από πρόσωπα «υπεράνω πάσης υποψίας» που θα αποτελέσει το αλατοπίπερο της ημέρας! 

Την τέταρτη 16/10 το τρίγωνο μεταξύ του Ερμή που βρίσκεται στο Σκορπιό και του Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθύς μας καλεί να χαλαρώσουμε και να ασχοληθούμε με ανθρώπους και δραστηριότητες οι οποίες μας δημιουργούν έμπνευση! Οποιαδήποτε ενασχόληση με καλλιτεχνικά δρώμενα και δραστηριότητες θα πάει πολύ καλά ιδιαίτερα για αυτούς που ασχολούνται επαγγελματικά με κάτι τέτοιο! Ιδιαίτερη έμπνευση φαίνεται να έχουν τα ζώδια του Νερού (Σκορπιοί, Καρκίνοι, Ιχθύες) οι οποίοι είναι πιθανόν να έχουν και μία ιδιαίτερα ρομαντική διάθεση η οποία θα βοηθήσει τα πράγματα στην προσωπική τους ζωή. Υπό αυτή την όψη δεν αποκλείεται να ξεκινήσει και ένας νέος έρωτας ο οποίος θα συνοδεύεται με την απαραίτητη δόση ρομαντισμού! 

Τελευταία ενημέρωση: