Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από τις 15 ως 21/7/2019 από την Φούλα Γρηγοροπούλου.

Βαθμολόγησε: 
Average: 5 (34 votes)
Από την Φούλα Γρηγοροπούλου

Αστρολογικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την εβδομάδα 15 ως 21 Ιουλίου 2019. Μάθε τις εξελίξεις για όλα τα ζώδια μέσα από το video της Φούλας Γρηγοροπούλου.

Δες το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου στο Video και μάθε πως θα είναι η εβδομάδα 15 ως 21 Ιουλίου 2019 σε όλους τους τομείς:

Αυτή η εβδομάδα φιλοξενεί (στις 16/7) τη δεύτερη έκλειψη η οποία λαμβάνει χώρα μέσα σε αυτό το μήνα, την έκλειψη Σελήνης στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου (23η μοίρα). Αυτή η έκλειψη θα φέρει στο φως αισθήματα τα οποία έχουμε καταπιέσει με αποτέλεσμα να είναι δύσκολο να τα διαχειριστούμε. Ακόμα δεν αποκλείεται να νιώσουμε εγκλωβισμένοι μέσα σε σχέσεις και καταστάσεις και οι αντιδράσεις θα είναι περίεργες. Ο Πλούτωνας επηρεάζει τα φώτα της έκλειψης και μας λέει πως χρειάζεται να αλλάξουμε ορισμένες από τις αντιλήψεις μας, αν δεν θέλουμε να επέλθουν οριστικές ρήξεις σε κάποιες από τις διαπροσωπικές μας σχέσεις. Αυτό δεν θα είναι τόσο εύκολο να γίνει καθώς η εγωιστική διάθεση που θα έχουμε και εμείς αλλά και οι άλλοι δεν θα μας αφήσει ούτε να παραδεχτούμε τα λάθη μας αλλά ούτε και να αναλάβουμε το μερίδιο ευθύνης που μας αναλογεί.

Τα ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο είναι αυτά που ανήκουν στον Παρορμητικό Σταυρό (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) και όλοι όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες και ωροσκόπο σε αυτά, ιδιαίτερα στο τρίτο δεκαήμερο.

Στις 19/7 ο Ερμής συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του αλλάζοντας ζώδιο μιας και περνάει στο ζώδιο του Καρκίνου. Τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού θα βρίσκονται για άλλη μία φορά στο προσκήνιο, καθώς είναι αυτά που επηρεάζονται άμεσα από την αλλαγή ζωδίου του Ερμή. Βέβαια εδώ θα πρέπει να τονίσουμε πως ο ανάδρομος Ερμής στον Καρκίνο είναι πολύ βοηθητικός για αυτούς που θέλουν να επανεξετάσουν / επαναφέρουν / επαναδιαπραγματευθούν ζητήματα του παρελθόντος είτε στην προσωπική είτε στην επαγγελματική τους ζωή.

Στις 21/7 η αντίθεση της Αφροδίτης από τον Καρκίνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα φέρει στην επιφάνεια πάθη, λάθη, ένταση και ζήλια τα οποία δεν θα επηρεάσουν μόνο τις αισθηματικές μας σχέσεις αλλά θα επεκταθούν και στις διαπροσωπικές. Χρειάζεται προσοχή προκειμένου να μπορέσουμε να κοντρολάρουμε τα συναισθήματά μας και να δούμε αντικειμενικά καταστάσεις οι οποίες μας ζορίζουν. Αυτό που αξίζει να θυμόμαστε είναι πως ο θυμός και οι εκδικητικές τάσεις δεν θα μας βοηθήσουν να καταφέρουμε αυτό που θέλουμε αντιθέτως μπορούν να δημιουργήσουν μεγάλα προβλήματα. 

Τελευταία ενημέρωση: