Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από τις 16 ως 22/9/2019 από την Φούλα Γρηγοροπούλου.

Βαθμολόγησε: 
Average: 5 (35 votes)
Από την Φούλα Γρηγοροπούλου

Αστρολογικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την εβδομάδα 16 ως 22 Σεπτεμβρίου 2019. Μάθε τις εξελίξεις για όλα τα ζώδια μέσα από το video της Φούλας Γρηγοροπούλου.

Δες το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου στο Video και μάθε πως θα είναι η εβδομάδα 16 ως 22 Σεπτεμβρίου 2019 σε όλους τους τομείς:

Η εβδομάδα ξεκινά με μία όψη συνόδου μεταξύ του Ερμή και της Αφροδίτης που βρίσκονται και οι δύο στο ζώδιο του Ζυγού. Αυτή η όψη δημιουργεί ευνοϊκές συγκυρίες για τη σωστή διευθέτηση όχι μόνο των αισθηματικών αλλά και των οικονομικών ζητημάτων που μας απασχολούν. Η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιο που κυβερνά και έτσι μας χαρίζει τα «δώρα» της μιας και αυτό το ζώδιο είναι φιλικό για την ενέργειά της! Τα ζώδια που θα έχουν η μεγαλύτερη εύνοια σε αισθηματικά ζητήματα είναι τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) αρκεί να αποφύγουν την τάση που θα έχουν να ανοίξουν πολλά μέτωπα ταυτόχρονα. 

Στις 19/9 το τρίγωνο του Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω με τον Άρη που βρίσκεται στην Παρθένο δείχνει ευκαιρίες να περάσουμε εδώ και τώρα από τις σκέψεις τις πράξεις. Η δράση μας πάνω σε οποιοδήποτε ζήτημα μας απασχολεί θα πρέπει να είναι στοχευμένη και δεν θα πρέπει να ξοδεύουμε την ενέργειά μας αλόγιστα. Προσοχή στο πείσμα το οποίο θα είναι έντονο υπό την επήρεια αυτής της όψης και μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν.

Στις 22/9 το τετράγωνο του Ερμή που βρίσκεται στο Ζυγό με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Αιγόκερω φέρνει αποστασιοποίηση από πράγματα που μας αφορούν, καθώς «παγώνει» το κλίμα. Είναι πιθανό να νιώσουμε πως είναι δύσκολο να επικοινωνήσουμε με πρόσωπα που μέχρι πρότινος δεν είχαμε κανένα θέμα. Επίσης είναι πιθανό να νιώσουμε πως οι άλλοι δεν μας καταλαβαίνουν και αυτό με τη σειρά του να δημιουργήσει εκνευρισμό. Καλό θα ήταν να είμαστε προσεκτικοί ιδιαίτερα με τα λόγια που θα πούμε καθώς είναι πιθανό να φανούμε κυνικοί προς τους άλλους. Τα ζώδια που θα πρέπει να είναι περισσότερο προσεκτικά -ιδιαίτερα στην επικοινωνία τους- είναι τα ζώδια που ανήκουν στον Παρορμητικό Σταυρό (Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι) ιδιαίτερα αυτοί που έχουν γεννηθεί κατά το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου τους.

Τελευταία ενημέρωση: