Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από τις 17 έως 23/9/2018 από την Φούλα Γρηγοροπούλου.

Βαθμολόγησε: 
Average: 5 (1 vote)
Από την Φούλα Γρηγοροπούλου

Αστρολογικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την εβδομάδα 17 έως 23 Σεπτεμβρίου 2018. Μάθε τις εξελίξεις για όλα τα ζώδια μέσα από το video της Φούλας Γρηγοροπούλου.

Δες το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου στο Video και μάθε πως θα είναι η καινούρια εβδομάδα σε όλους τους τομείς:

 

Τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας δηλαδή μέχρι και την Τετάρτη στις 19/9 θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στις μετακινήσεις μας αλλά και στη συνεννόηση μας με τους άλλους. Το τετράγωνο του Άρη από τον Υδροχόο και του Ουρανού από τον Ταύρο μπορεί να δημιουργήσει ένταση. Πιο πολύ θα επηρεάσει τα ζώδια που ανήκουν στο Σταθερό Σταυρό (Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι, Ταύροι) και ιδιαίτερα αυτούς που έχουν γεννηθεί στις τρεις πρώτες ημέρες  των παραπάνω ζωδίων.  Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δώσουμε και κατά τη συμμετοχή μας σε ομάδες και συλλόγους καθώς υπάρχει περίπτωση να συναντήσουμε εμπόδια σε σχέδια που έχουμε κατά νου και σχετίζονται με  συλλογικές εργασίες.

Ο Άρης βρίσκεται στις ίδιες μοίρες που ήταν όταν έγινε η Ηλιακή  Έκλειψη στις 11 Αυγούστου – σε ορθή πορεία αυτή τη φορά- και σχηματίζει την ίδια όψη τετραγώνου με τον Ουρανό, και αυτό μας δείχνει πως θα επιστρέψουν ζητήματα που μας είχαν απασχολήσει εκείνο το διάστημα!

Στις 21/9 η  σύνοδος του Ήλιου και του Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου θα βοηθήσει πολύ την επικοινωνία και θα παρατηρήσουμε πως όλοι μας θα έχουμε πολύ καλή διάθεση για κουβέντα. Βέβαια αυτό είναι δίκοπο μαχαίρι καθώς υπάρχει πιθανότητα πάνω σε συζητήσεις να μας ξεφύγουν πράγματα που δεν πρέπει να πούμε.

Στις 22/9 η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού χρωματίζει την ημέρα. Από αυτή τη θέση ο Ερμής είναι ιδανικός για να μας βοηθήσει πολύ σε συζητήσεις που αφορούν τις προσωπικές μας σχέσεις αλλά και τις συνεργασίες μας. Αν υπήρξαν το προηγούμενο διάστημα προβλήματα με το/η σύντροφο ή το/η σύζυγο ή ακόμα και με κάποιο συνεργάτη ο Ερμής εδώ θα βοηθήσει στη λύση τους.

Στις 23/9 ο Ήλιος περνάει στο ζώδιο του Ζυγού. Για ένα διάστημα ενός μήνα -όσο δηλαδή θα παραμείνει ο Ήλιος σε αυτό το ζώδιο- θα έχουμε την άμεση ανάγκη να αποκτήσουμε ουσιαστική επαφή με τους άλλους να σχετιστούμε μαζί τους. Ο Ζυγός είναι κατεξοχήν το ζώδιο των σχέσεων για αυτό και θα μας  υπενθυμίσει πόσο σημαντικές είναι στη ζωή μας είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Η εβδομάδα αναμένεται καυτή στα ερωτικά μας! Θέλεις να μάθεις με ποιο άτομο θα περάσεις σούπερ ερωτικές στιγμές και πότε; Κάλεσε 14840 ή με sms στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδα)

Τελευταία ενημέρωση: