Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από τις 17 ως 23/6/2019 από την Φούλα Γρηγοροπούλου.

Βαθμολόγησε: 
Average: 5 (34 votes)
Από την Φούλα Γρηγοροπούλου

Αστρολογικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την εβδομάδα 17 ως 23 Ιουνίου 2019. Μάθε τις εξελίξεις για όλα τα ζώδια μέσα από το video της Φούλας Γρηγοροπούλου.

Δες το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου στο Video και μάθε πως θα είναι η εβδομάδα 17 ως 23 Ιουνίου 2019 σε όλους τους τομείς:

Η εβδομάδα ξεκινά με την Πανσέληνο που πραγματοποιείται στις 17/6 στον άξονα Διδύμων-Τοξότη στην 25η μοίρα. Η εμπλοκή του Δία σε αυτή την Πανσέληνο δείχνει πως η ανάγκη για διασκέδαση θα είναι μία από τις βασικές ανάγκες μας αυτές τις ημέρες, καθώς χρειαζόμαστε ένα διάλειμμα από όλα αυτά που μας κουράζουν και μας βαραίνουν. Βέβαια ο Δίας μπορεί να δημιουργήσει και πρόσφορο έδαφος για λεκτικές υπερβολές καθώς και για «άτσαλες» κινήσεις σε προσωπικά και αισθηματικά ζητήματα, οι οποίες θα μπερδέψουν καταστάσεις.

Ιδιαίτερα προσεκτικά θα πρέπει να είναι τα ζώδια που ανήκουν στον Μεταβλητό Σταυρό (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες) και ιδιαίτερα αυτά που έχουν γεννηθεί κατά το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου τους.

Στις 18/6 η σύνοδος του Ερμή και του Άρη στο ζώδιο του Καρκίνου θα δημιουργήσουν μία γενικότερη ένταση στην ατμόσφαιρα και θα παρατηρήσουμε πως οι γύρω μας σχεδόν θα ανυπομονούν για καβγά. Η αντίθεση τους με τον Πλούτωνα κάνει τα πράγματα πιο ιδιαίτερα καθώς θα προκύψουν εκδικητικές σκέψεις οι οποίες δεν θα βοηθήσουν την κατάσταση. Καλό θα είναι εκείνες τις ημέρες να είμαστε προσεκτικοί με αυτά που λέμε και να μην ψάχνουμε αφορμή για να εκνευριστούμε με τους άλλους, καθώς είναι σίγουρο πως θα τη βρούμε.

Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται να δείξουν τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Ζυγοί και Κριοί) οι οποίοι μπορεί να έχουν προκλήσεις στη δουλειά ή μπορεί να νιώσουν πως οι άλλοι τους πιέζουν ασφυκτικά και αυτό θα τους κάνει ιδιαίτερα αντιδραστικούς.

Στις 22/6 ο Ήλιος περνά στο ζώδιο του Καρκίνου μία θέση από την οποία μπορεί να δημιουργήσει εσωστρέφεια και κατά διαστήματα κάποιες κυκλοθυμικές τάσεις οι οποίες θα δημιουργούν ζητήματα στις διαπροσωπικές μας σχέσεις. Από την άλλη είναι μία εξαιρετική θέση για να ασχοληθούμε με το σπίτι μας, την οικογένειά μας και αυτούς που θεωρούμε δικούς μας ανθρώπους ιδιαίτερα αν το τελευταίο διάστημα τους έχουμε παραμελήσει.

 

Τελευταία ενημέρωση: