Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από τις 18 έως 24/2/2019 από την Φούλα Γρηγοροπούλου.

Βαθμολόγησε: 
Average: 5 (1 vote)
Από την Φούλα Γρηγοροπούλου

Αστρολογικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την εβδομάδα 18 έως 24 Φεβρουαρίου 2019. Μάθε τις εξελίξεις για όλα τα ζώδια μέσα από το video της Φούλας Γρηγοροπούλου.

Δες το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου στο Video και μάθε πως θα είναι η καινούρια εβδομάδα σε όλους τους τομείς:

Αυτή την εβδομάδα σχεδόν όλα τα αστρολογικά γεγονότα γίνονται σε μία συγκεκριμένη ημέρα την Τρίτη 19/2, για αυτό και θα είναι πολύ ιδιαίτερη. Το πρώτο που θα κάνει αισθητή την παρουσία του θα είναι η ροπή προς φανταστικές σκέψεις καθώς η σύνοδος του Ερμή και του Ποσειδώνα στους Ιχθύς θα δυσκολέψει αρκετά την επαφή μας με πρακτικά ζητήματα, αλλά και με την πραγματικότητα σε γενικότερο πλαίσιο. Είναι πολύ πιθανόν να είμαστε αρκετά αφηρημένοι και να μην είναι εύκολο να φέρουμε εις πέρας εργασιακά ζητήματα αλλά και δουλειές καθημερινότητας. Ακόμα είναι πιθανόν να υπάρξει μία διάθεση για να αποφύγουμε οτιδήποτε μας δυσκολεύει ή να το ερμηνεύσουμε όπως μας βολεύει, βρίσκοντας δικαιολογίες και στον εαυτό μας αλλά και στους άλλους. Αυτή η όψη είναι μέσα στην «ομπρέλα» της Πανσελήνου που γίνεται την ίδια ημέρα στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων.

Τα ζώδια που ανήκουν στο Μεταβλητό Σταυρό (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες) θα επηρεαστούν περισσότερο και καλό θα είναι να προσέξουν και να αποφύγουν τελεσίδικες αποφάσεις και συμφωνίες.

Η Πανσέληνος έχει και μία διευκολυμένη αντίθεση με τον Άρη από τον Ταύρο, πράγμα που τη βοηθά καθώς αν ξέρουμε τι θέλουμε θα είναι εύκολο να δουλέψουμε και να καταφέρουμε μικρούς έως μεγάλους στόχους. Καλό θα ήταν να προσπαθήσουμε να κλείσουμε ζητήματα που μέχρι τώρα είχαμε αφήσει σε εκκρεμότητα ώστε αργότερα να προχωρήσουμε σε νέα ανοίγματα.

Την ίδια ημέρα η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο των Ιχθύων δείχνει πως ξεκινά μία πιο χαλαρή περίοδος, που θα μας δώσει ευκαιρίες και αφορμές να χαμηλώσουμε λίγο ταχύτητα στις δουλειές, τις υποχρεώσεις και όλο αυτό το τρέξιμο της καθημερινότητας και να στραφούμε σε πράγματα που μας ξεκουράζουν. Οι καλλιτεχνικές δραστηριότητες θα είναι πολύ βοηθητικές για την επόμενη περίοδο και δεν αποκλείεται να μπούμε στη διαδικασία να ξεκινήσουμε ένα σχετικό χόμπι.

Το Σάββατο και συγκεκριμένα στις 23/2 η σύνοδος της Αφροδίτης και του Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερω μπορεί να φέρει ευκαιρίες και καλά νέα σχετικά με τα οικονομικά μας ζητήματα. Την ίδια στιγμή μπορεί να φέρει και την ανάγκη να ελέγξουμε το/η σύντροφό μας και να επιβάλουμε τη γνώμη μας εκείνον/η. Χρειάζεται προσοχή καθώς τα παιχνίδια εξουσίας θα εγείρουν αντιδράσεις μεταξύ συντρόφων που δεν θα βοηθήσουν το κλίμα. Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις προσωπικά για σένα. Εμπιστεύσου τους αστρολόγους του zwdiasimera.gr για την προσωπική σου πρόβλεψη. Κάλεσε 14840 ή με sms στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδα)

Τελευταία ενημέρωση: