Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από τις 18 έως 24/3/2019 από την Φούλα Γρηγοροπούλου.

Βαθμολόγησε: 
Average: 5 (5 votes)
Από την Φούλα Γρηγοροπούλου

Αστρολογικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την εβδομάδα 18 έως 24 Μαρτίου 2019. Μάθε τις εξελίξεις για όλα τα ζώδια μέσα από το video της Φούλας Γρηγοροπούλου.

Δες το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου στο Video και μάθε πως θα είναι η καινούρια εβδομάδα σε όλους τους τομείς:

Αυτή την εβδομάδα αξίζει να υπενθυμίσουμε πως ο Ερμής συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του και κατά τη διάρκεια της θα βρεθεί ανάμεσα στον Ήλιο και στον Ποσειδώνα, γεγονός που δείχνει πως οι αποφάσεις με λάθος κριτήρια και μία γενικότερη σύγχυση στον τρόπο σκέψης μας κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου.

Στις 21/3 έχουμε την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Κριού και ταυτόχρονα μια Πανσέληνο που γίνεται στο συγκεκριμένο άξονα (Κριού - Ζυγού) στη μηδενική μοίρα. Αυτή η πανσέληνος θα φέρει στο προσκήνιο πράγματα και καταστάσεις που μας είχαν πληγώσει και ο μόνος τρόπος να μπορέσουμε να τα διευθετήσουμε μέσα μας και να προχωρήσουμε είναι να τα αποδεχτούμε. Ας κάνουμε την προσπάθεια να δούμε το «τραύμα» που φέρουμε μέσα μας καθώς εκεί βρίσκεται και η λύτρωση. Η συναισθηματική υπερχείλιση που θα δημιουργηθεί σε αυτή την Πανσέληνο θα επηρεάσει περισσότερο τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί τις τρεις πρώτες ημέρες του ζωδίου τους. Καλό θα ήταν να αφήσουμε πίσω τον εγωισμό μας καθώς είναι ο μόνος τρόπος να αντιληφθούμε καλύτερα κάποια πράγματα.

Στις 22/3 το τετράγωνο της Αφροδίτης η οποία βρίσκεται στον Υδροχόο με τον Άρη που βρίσκεται στον Ταύρο μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις ιδιαίτερα σε αισθηματικές σχέσεις. Αυτές οι εντάσεις με τη σειρά τους μπορεί να οδηγήσουν σε καυγάδες όμως μπορεί και να αναθερμάνουν το κλίμα σε κάποιες σχέσεις οι οποίες τον τελευταίο καιρό είχαν βαλτώσει. Φυσικά θα πρέπει να θυμόμαστε πως «μέτρον άριστον» καθώς θα είναι εύκολο να ξεφύγουμε. Ιδιαίτερη προσοχή ας δώσουμε και σε έξοδα που μπορεί να εμφανιστούν χωρίς να τα περιμένουμε.

Το Σαββατοκύριακο και ιδιαίτερα η Κυριακή θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί με αυτά που ακούμε και καλό θα ήταν να μην τα ενστερνιζόμαστε χωρίς να τα ψάξουμε λίγο. Η σύνοδος του ανάδρομου Ερμή με τον Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων δείχνει πως θα υπάρξουν τάσεις εξαπάτησης καθώς και παρανοήσεις. Καλό θα ήταν να μην προβούμε σε καμία σημαντική συζήτηση κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου καθώς οι πιθανότητες να πάρουμε εντελώς λάθος αποφάσεις αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται να δείξουν τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες) που έχουν γεννηθεί κατά το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου τους. Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις προσωπικά για σένα! Εμπιστεύσου τους αστρολόγους του zwdiasimera.gr για την προσωπική σου πρόβλεψη. Κάλεσε 14840 ή με sms στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδα)

Τελευταία ενημέρωση: