Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από τις 18 ως 24/11/2019 από την Φούλα Γρηγοροπούλου.

Βαθμολόγησε: 
Average: 5 (36 votes)
Από την Φούλα Γρηγοροπούλου

Αστρολογικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την εβδομάδα 18 ως 24 Νοεμβρίου 2019. Μάθε τις εξελίξεις για όλα τα ζώδια μέσα από το video της Φούλας Γρηγοροπούλου. Κάνε ΕΓΓΡΑΦΗ στο κανάλι μας στο youtube για να μαθαίνεις πρώτος για όλα μας τα νέα Video!

Δες το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου στο Video και μάθε πως θα είναι η εβδομάδα 18 ως 24 Νοεμβρίου 2019 σε όλους τους τομείς:

 

Αυτή η εβδομάδα έχει πολλά αστρολογικά δρώμενα τα οποία θα αλλάξουν την ενέργεια και τη διάθεσή μας! Στις 19/11 ο Άρης κυβερνήτης του Κριού, πέρνα στο ζώδιο που κυβερνά παραδοσιακά το Σκορπιό. Θα παραμείνει έως και τις 2 Ιανουαρίου 2020 και δείχνει πως το διάστημα μέχρι τότε θα είναι ιδιαίτερα δυναμικό. Ο Άρης δείχνει τον τρόπο που περνάμε στη δράση και στο ζώδιο του Σκορπιού -στο οποίο είναι ιδιαίτερα δυνατός- θα ενισχύσει το δυναμισμό, το πάθος και την ενέργεια. Στην αρνητική του έκφραση μπορεί να δημιουργήσει εμμονές οι οποίες με τη σειρά τους μπορούν να δημιουργήσουν εντάσεις σε διαπροσωπικές σχέσεις. Το στοίχημα αυτής της εβδομάδας είναι να καταφέρουμε να ισορροπήσουμε ανάμεσα στο δυναμισμό και στην επίδειξη ισχύος και αυτό θα είναι αρκετά δύσκολο με την παρουσία του Άρη εδώ. 

Στις 20/11 ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία -στην 11η μοίρα του Σκορπιού- δείχνοντας πως ένα διάστημα με αρκετές παρανοήσεις, παρεξηγήσεις και επικοινωνιακές δυσκολίες φτάνει στο τέλος του. Τώρα σιγά-σιγά θα παρατηρήσουμε όλοι πως κάποιες καταστάσεις που είχαν κολλήσει το προηγούμενο διάστημα ή είχαν εξελιχθεί με τρόπο που δεν μας άρεσε, είναι πολύ πιθανόν να αλλάξουν.

Στις 22/11 αργά το απόγευμα ο Ήλιος περνά στο ζώδιο του Τοξότη και εγκαινιάζει το γενέθλιο μήνα των Τοξοτών! Εσείς που ανήκετε σε αυτό το ζώδιο τώρα ξεκίνα μία περίοδος που είναι πολύ ευνοϊκή για εσάς, για τις επιδιώξεις και τους στόχους σας καθώς θα είναι εύκολο να κερδίσετε το ενδιαφέρον των άλλων! Σε γενικότερο πλαίσιο ξεκίνα ένας μήνας γεμάτος με αισιοδοξία και διάθεση να χαλαρώσουμε και να δούμε ορισμένα θέματα πιο επιφανειακά, καθώς και αυτό χρειάζεται ιδιαίτερα αν το προηγούμενο διάστημα υπέρ-αναλύσαμε οτιδήποτε μας απασχολούσε.

Την Κυριακή 24/11 η όψη συνόδου μεταξύ της Αφροδίτης και του Δία στο ζώδιο του Τοξότη θα ευνοήσει αισθηματικά ραντεβού και συζητήσεις που θα γίνουν για οικονομικά ζητήματα. Περισσότερο ευνοημένοι αυτό θα είναι οι τοξότες που έχουν γεννηθεί τις πέντε τελευταίες ημέρες του ζωδίου τους καθώς και οι Λέοντες με τους Κριούς.

Την ίδια ημέρα βέβαια θα έχουμε και μία όψη αντίθεσης μεταξύ του Άρη -που έχει κάνει την είσοδο του στο Σκορπιό- και του Ουρανού που βρίσκεται στον Ταύρο και αυτό δείχνει πως μπορεί να έρθουν τα πάνω κάτω σε κάποια ζητήματα. Αν θέλουμε να αποφύγουμε τις πιθανότητες να συμβεί κάτι τέτοιο καλό θα ήταν να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους, μιας και θα είναι πολύ εύκολο να υπάρξουν εκρήξεις στη συμπεριφορά μας που μπορεί να μας οδηγήσουν σε καυγάδες και σε μικροατυχήματα. Ιδιαίτερα προσεκτικά θα πρέπει να είναι τα ζώδια που ανήκουν στο Σταθερό Σταυρό (Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι) που έχουν γεννηθεί τις πρώτες πέντε ημέρες του ζωδίου τους.

Κάνε ΕΓΓΡΑΦΗ στο κανάλι μας στο youtube για να μαθαίνεις πρώτος για όλα μας τα νέα Video!

Τελευταία ενημέρωση: