Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από τις 19 έως 25/11/2018 από την Φούλα Γρηγοροπούλου.

Βαθμολόγησε: 
Average: 5 (1 vote)
Από την Φούλα Γρηγοροπούλου

Αστρολογικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την εβδομάδα 19 έως 25 Νοεμβρίου 2018. Μάθε τις εξελίξεις για όλα τα ζώδια μέσα από το video της Φούλας Γρηγοροπούλου.

Δες το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου στο Video και μάθε πως θα είναι η καινούρια εβδομάδα σε όλους τους τομείς:

Αυτή η περίοδος συμπεριλαμβανομένης και αυτής της εβδομάδας έχει μία ροπή προς  τις παρανοήσεις και τα επικοινωνιακά μπερδέματα καθώς βρισκόμαστε σε περίοδο ανάδρομου Ερμή στον Τοξότη και θα πρέπει όλοι να είμαστε προσεκτικοί. Αυτές τις ημέρες έως και τις 20/11 εξακολουθεί να είναι σε ισχύ το τετράγωνο του Άρη από τους Ιχθύς με το Δία από τον Τοξότη, το οποίο σε συνδυασμό με τον ανάδρομο Ερμή μπορεί να δημιουργήσει ιδιαίτερα μπερδέματα και μία αδυναμία αντιμετώπισης των  οποιονδήποτε καταστάσεων.

Στις 22/11 η είσοδος του Ηλίου στο ζώδιο του Τοξότη σηματοδοτεί μία περίοδο ενός μήνα  φωτεινή, εξωστρεφής και με διάθεση για κοινωνικές επαφές. Τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) θα νιώθουν και θα είναι πολύ ανεβασμένα όμως θα πρέπει να είναι και προσεκτικά καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ο Ερμής  είναι ανάδρομος και ο Άρης καθόλου βοηθητικός.

Στις 23/11 η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται στον άξονα Διδύμων- Τοξότη  θα φέρει μία τάση κατασπατάλησης της ενέργειας μας προς λάθος σκοπούς. Τα ζώδια που ανήκουν στο Μεταβλητό Σταυρό (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες) και ιδιαίτερα  αυτά που έχουν γενέθλια τις πρώτες πέντε  ημέρες θα επηρεαστούν περισσότερο από αυτή την Πανσέληνο. Ο Δίας κάνει σύνοδο με τον Ήλιο της Πανσελήνου και εκεί κοντά υπάρχει και ο ανάδρομος Ερμής,  όψη που δείχνει πως η ασυνεννοησία και τα μπερδέματα θα  έχουν και έναν αέρα υπερβολής. Καλό θα είναι να είμαστε πολύ προσεκτικοί προς τα που θα στρέψουμε το ενδιαφέρον μας, καθώς θα είναι εύκολο να ασχοληθούμε με ζητήματα που δεν είναι απαραίτητο και να αφήσουμε αλλά  περισσότερο σημαντικά χωρίς να τους δώσουμε σημασία. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξουμε και στις καταχρήσεις καθώς όλοι θα έχουμε μία ροπή προς αυτές, η οποία με το άγγιγμα του Δία  μπορεί να φτάσει και σε  υπερβολικό βαθμό. Καλό θα είναι να προσπαθήσουμε να περάσουμε χρόνο στο σπίτι μας ώστε να καταφέρουμε να ξεκουραστούμε, καθώς θα νιώθουμε την ενέργειά μας σε χαμηλά επίπεδα. Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις προσωπικά για σένα. Εμπιστεύσου τους αστρολόγους του zwdiasimera.gr για την προσωπική σου πρόβλεψη. Κάλεσε 14840 ή με sms στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδα)

Τελευταία ενημέρωση: