Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από τις 20 ως 26/5/2019 από την Φούλα Γρηγοροπούλου.

Βαθμολόγησε: 
Average: 5 (33 votes)
Από την Φούλα Γρηγοροπούλου

Αστρολογικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την εβδομάδα 20 ως 26 Μαΐου 2019. Μάθε τις εξελίξεις για όλα τα ζώδια μέσα από το video της Φούλας Γρηγοροπούλου.

Δες το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου στο Video και μάθε πως θα είναι η καινούρια εβδομάδα σε όλους τους τομείς:

Αυτή την εβδομάδα δεσπόζουν δύο πλανητικές μετακινήσεις αυτή του Ήλιου και αυτή του Ερμή που θα περάσουν στο ζώδιο των Διδύμων στις 21/5. Οι Δίδυμοι είναι το ζώδιο που πρεσβεύει την επικοινωνία για αυτό και το πέρασμα του Ήλιου και του Ερμή εκεί θα δημιουργήσει μία έντονα επικοινωνιακή διάθεση σε όλους μας. Τα ζώδια που ανήκουν στο μεταβλητό σταυρό (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες) μπορούν να ασχοληθούν με οικογενειακά και επαγγελματικά ζητήματα καθώς και με θέματα που σχετίζονται με συνεργασίες, καθώς αυτή η επικοινωνία θα βοηθήσει να λυθούν πράγματα τα οποία μέχρι πρότινος φάνταζαν άλυτα.

Η σύνοδος του Ήλιου και του Ερμή θα κρατήσει για δύο με τρεις ημέρες και μας εφιστά την προσοχή, καθώς οι συζητήσεις θα είναι εύκολο να εκτροχιαστούν και τελικά να χάσουν το επίκεντρό τους. Οι κοινωνικοί σχολιασμοί, το κους-κους και οι κουβέντες μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα, για αυτό καλό θα ήταν να μη συμμετέχουμε σε συζητήσεις οι οποίες έχουν ως στόχο να διαβάλλουν άλλους ή συζητήσεις οι οποίες γίνονται πίσω από την πλάτη κάποιων ατόμων. Ιδιαίτερη προσοχή ας δώσουμε και στα μυστικά που μπορεί να αποκαλυφθούν και ας είμαστε προσεκτικοί με τον τρόπο που θα τα διαχειριστούμε, ιδιαίτερα αν σχετίζονται με θέματα που αφορούν άλλα πρόσωπα.

Στις 22/5 το εξάγωνο του Άρη ο οποίος βρίσκεται στον Καρκίνο και του Ουρανού που βρίσκεται στον Ταύρο θα βοηθήσει ζητήματα που έχουν κολλήσει το τελευταίο διάστημα. Για να γίνει αυτό θα πρέπει και εμείς να είμαστε διατεθειμένοι να σκεφτούμε άλλους τρόπους επίλυσης τους και να μην κολλάμε σε αυτό που θέλουμε να γίνει, αγνοώντας όλα τα υπόλοιπα ή πιστεύοντας πως η «λύση» που έχουμε στο μυαλό μας είναι μονόδρομος. Ιδιαίτερα ευνοημένα από αυτή την όψη θα είναι τα ζώδια της γης (Αιγόκεροι, Ταύροι, Παρθένοι) τα οποία μπορούν να εκμεταλλευτούν καλύτερα την ώθηση και την ενέργεια που θα τους δώσει ο Άρης για να περάσουν καλά!

Τελευταία ενημέρωση:
pistotiki-xreostiki-paypal