Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από τις 22 έως 28/10/2018 από την Φούλα Γρηγοροπούλου.

Βαθμολόγησε: 
Average: 5 (1 vote)
Από την Φούλα Γρηγοροπούλου

Αστρολογικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την εβδομάδα 22 έως 28 Οκτωβρίου 2018. Μάθε τις εξελίξεις για όλα τα ζώδια μέσα από το video της Φούλας Γρηγοροπούλου.

Δες το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου στο Video και μάθε πως θα είναι η καινούρια εβδομάδα σε όλους τους τομείς:

Η εβδομάδα ξεκινά με μία βοηθητική όψη καθώς στις 22/10 το εξάγωνο του Ερμή από το Σκορπιό με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα μας βοηθήσει να καταλάβουμε κάποια πράγματα χωρίς καν να ειπωθούν. Καλό θα ήταν να ακούσουμε τη διαίσθησή μας και να κοιτάξουμε πίσω από τις λέξεις καθώς αυτά που δεν θα λέγονται θα είναι πιο σημαντικά από αυτά που θα ειπωθούν. Η παρατήρηση των ανθρώπων που θα βρεθούν δίπλα μας θα μας βοηθήσει να βγάλουμε εξίσου χρήσιμα συμπεράσματα χωρίς να χρειαστεί να ειπωθεί τίποτα!

Στις 23/10 είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Σκορπιού εγκαινιάζει μία περίοδο εσωστρέφειας και περισυλλογής για όλους μας, την οποία αν εκμεταλλευτούμε θα καταφέρουμε να κάνουμε μία εσωτερική συζήτηση η οποία θα μας βοηθήσει στις επόμενες κινήσεις μας. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Ταύρο υποδηλώνει πως σήμερα μπορεί να υπάρξουν ξαφνικές κινήσεις και αποφάσεις σε επαγγελματικά και προσωπικά ζητήματα.

Στις 24/10 η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται στον άξονα Ταύρου- Σκορπιού στην 1η μοίρα θα φέρει στην επιφάνεια τις ανεκπλήρωτες ανάγκες μας - ιδιαίτερα τις αισθηματικές- οι οποίες θα κάνουν την εμφάνισή τους με έντονο τρόπο. Ζητήματα που μας είχαν απασχολήσει κατά το παρελθόν (μιας και θα υπάρχει και η εμπλοκή της ανάδρομης Αφροδίτης) θα έρθουν ξανά στο προσκήνιο. Θα χρειαστεί να δούμε κάθε «φλέγον ζήτημα» με σύνεση ώστε πραγματικά να καταφέρουμε να το διευθετήσουμε με τον τρόπο που πρέπει.

Ο Κρόνος ο οποίος θα σχηματίζει διευκολυμένη αντίθεση με τα φώτα (Ήλιος, Σελήνη) της Πανσελήνου θα είναι ο ρυθμιστής της και θα μας βοηθήσει να μην βγούμε εκτός ορίων και φυσικά να μην πάρουμε παρορμητικές αποφάσεις. Κάποια ξεκαθαρίσματα ιδιαίτερα αισθηματικής φύσεως δεν θα είναι εύκολα όμως θα είναι απαραίτητο να γίνουν προκειμένου να ανοίξει ο δρόμος. Τα ζώδια που ανήκουν στο Σταθερό Σταυρό (Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες, Υδροχόοι) και ιδιαίτερα αυτοί που έχουν γεννηθεί τις πέντε πρώτες ημέρες του ζωδίου τους, θα έρθουν πρόσωπο με πρόσωπο με καταπιεσμένα συναισθήματα και αισθηματικές ανάγκες καθώς είναι ο μόνος τρόπος για να μπορέσουν να τα διευθετήσουν. Η εβδομάδα αναμένεται καυτή στα ερωτικά μας! Θέλεις να μάθεις με ποιο άτομο θα περάσεις σούπερ ερωτικές στιγμές και πότε; Κάλεσε 14840 ή με sms στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδα)

Τελευταία ενημέρωση: