Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από τις 22 ως 28/4/2019 από την Φούλα Γρηγοροπούλου.

Βαθμολόγησε: 
Average: 5 (5 votes)
Από την Φούλα Γρηγοροπούλου

Αστρολογικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την εβδομάδα 22 ως 28 Απριλίου 2019. Μάθε τις εξελίξεις για όλα τα ζώδια μέσα από το video της Φούλας Γρηγοροπούλου.

Δες το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου στο Video και μάθε πως θα είναι η καινούρια εβδομάδα σε όλους τους τομείς:

Η «Μεγάλη εβδομάδα» έφτασε και θα παρατηρήσουμε πως θα έχουμε την ανάγκη να κάνουμε πράγματα προκειμένου να ξεφύγουμε από τα τετριμμένα και από την καθημερινότητα. Η σύνοδος του Ουρανού και του Ήλιου στο ζώδιο του Ταύρου στις 23/4, θα μας ωθήσει να πάρουμε αποφάσεις να κάνουμε κάτι το οποίο δεν είχαμε στο πρόγραμμα. Είναι πιθανόν να κανονίσουμε ένα ταξίδι σε κοντινό προορισμό ακόμα και τελευταία στιγμή ή να ασχοληθούμε με οτιδήποτε μπορεί να μας βοηθήσει να αλλάξουμε παραστάσεις.

Προσοχή καθώς αυτή η όψη εκτός από ξαφνικές αποφάσεις μπορεί να εγείρει και εκνευρισμό για αυτό ας είμαστε προσεκτικοί σε περίπτωση που διαπραγματευτούμε ζητήματα που σχετίζονται με σημαντικούς τομείς. Τα ζώδια που ανήκουν στο Σταθερό Σταυρό (Λέοντες, Υδροχόοι, Ταύροι και Σκορπιοί) θα πρέπει να είναι περισσότερο προσεκτικά με επαγγελματικά, οικογενειακά ζητήματα καθώς και με ζητήματα που σχετίζονται με συνεργασίες προκειμένου να μην ρισκάρουν τίποτα από τα παραπάνω.

Στις 26/4 το τετράγωνο του Άρη από τους Διδύμους με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς θα ενισχύσει την κούραση των τελευταίων ημερών και θα μας δημιουργήσει την ανάγκη να αναζητήσουμε τρόπους να ξεφύγουμε από το πιεστικό πρόγραμμα των υποχρεώσεων και να ξεκουραστούμε. Καλό θα είναι να αφήσουμε σημαντικές αποφάσεις σε σημαντικούς τομείς για κάποια άλλη στιγμή, καθώς αυτές οι ημέρες δεν είναι οι κατάλληλες.

Τα ζώδια που ανήκουν στο Μεταβλητό Σταυρό (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες) καλό θα είναι να είναι πιο προσεκτικά καθώς θα έχουν την τάση να πουν και να κάνουν πράγματα τα οποία θα τους αφήσουν εκτεθειμένους. Το Σαββατοκύριακο η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου και θα κάνει θετικές όψεις και με το Δία από τον Τοξότη αλλά και με την πολυαστρία που υπάρχει αυτή τη στιγμή στον Κριό (Ερμής, Χείρωνας, Αφροδίτη). Αυτές θα βοηθήσουν την επικοινωνία μας, τις αισθηματικές προσεγγίσεις αλλά και τις ευχάριστες συναντήσεις με ανθρώπους του περιβάλλοντός μας και όχι μόνο! Ευχές για ένα όμορφο Πάσχα μαζί με τους ανθρώπους που επιθυμείτε!

Τελευταία ενημέρωση:
instagram