Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από τις 23 ως 29/7/2018 από την Φούλα Γρηγοροπούλου.

Βαθμολόγησε: 
Average: 5 (14 votes)
Από την Φούλα Γρηγοροπούλου

Αστρολογικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την εβδομάδα 23 ως 29 Ιουλίου 2018. Μάθε τις εξελίξεις για όλα τα ζώδια μέσα από το video της Φούλας Γρηγοροπούλου.

Δες το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου στο Video και μάθε πως θα είναι η καινούρια εβδομάδα σε όλους τους τομείς:

Αυτή η εβδομάδα έχει μεγάλο αστρολογικό ενδιαφέρον καθώς κατά τη διάρκειά της θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη Έκλειψη του καλοκαιριού στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου στις 27/7. Βέβαια πριν τη συγκεκριμένη ημερομηνία υπάρχουν και άλλες όψεις που αξίζει να δούμε οι οποίες θα παίξουν ρόλο και στην Έκλειψη αλλά η ισχύ τους θα ξεκινήσει και από τις προηγούμενες ημέρες.

Στις 24/7 η αντίθεση της Αφροδίτης από την Παρθένο με τον Ποσειδώνα τους Ιχθύς θα μας δημιουργήσει την ανάγκη να πιστέψουμε σε παραμύθια -με ή χωρίς δράκους- με αποτέλεσμα να υπάρχει κίνδυνος να πέσουμε σε παγίδες. Ιδιαίτερη προσοχή σε αισθηματικά ζητήματα καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος παρανοήσεων μιας και η θολή κατάσταση που θα υπάρχει σε αυτά θα ευνοήσει τις ανακρίβειες και τα ψέματα.

Στις 25/7 το ταυ τετράγωνο μεταξύ του Ήλιου από το Λέοντα, του Ουρανού από τον Ταύρο και του ανάδρομου Άρη από τον Υδροχόο θα δημιουργήσει εντάσεις και νεύρα. Καλό θα ήταν να κάνουμε ένα βήμα πίσω και να σκεφτούμε πριν αποφασίσουμε να μιλήσουμε και να δράσουμε. Αν δεν το κάνουμε είναι πολύ πιθανόν να δημιουργηθούν ρήγματα στις σχέσεις μας τα οποία θα είναι δύσκολο να ξεπεραστούν δημιουργώντας αρκετά ζητήματα.

Στις 25/7 ο Ερμής ο οποίος βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα ξεκινά την ανάδρομη πορεία του προτρέποντας μας να σταθούμε και να αξιολογήσουμε κάποιες καταστάσεις πριν προχωρήσουμε στο επόμενο βήμα. Σε πρακτικό επίπεδο μπορεί να δημιουργήσει παρεξηγήσεις, καθυστερήσεις και μία γενικότερη εντύπωση πως οι άλλοι δεν μπορούν να μας καταλάβουν. Μέχρι τις 19 Αυγούστου όπου και θα βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία καλό θα ήταν να αποφύγουμε νέα ξεκινήματα, αγορές ηλεκτρικών ειδών και τελεσίδικες αποφάσεις καθώς όταν θα επιστρέψει σε ορθή φορά μπορεί να προκύψουν νέα δεδομένα που θα μας κάνουν να αλλάξουμε γνώμη.

Στις 27/7  θα λάβει χώρα η Ολική Έκλειψη Σελήνης στον άξονα Λέοντα- Υδροχόου στην 4η μοίρα. Θα επηρεάσει ιδιαίτερα τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Λέοντες, Υδροχόους, Ταύρους, Σκορπιούς) που έχουν γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο και όσους έχουν  προσωπικούς πλανήτες ή ωροσκόπο εκεί. Θέματα του παρελθόντος θα έρθουν στο προσκήνιο και θα πρέπει να προσέξουμε πολύ καθώς ο τρόπος που θα τα διαχειριστούμε μπορεί να εγείρει προβλήματα. Οι εντάσεις και οι διαφωνίες θα είναι συχνό φαινόμενο  την ημέρα της έκλειψης και τις ημέρες γύρω από αυτή και θα πρέπει να ασκήσουμε βούληση προκειμένου να  κρατήσουμε τα προσχήματα και να μην εκνευριστούμε με τους ανθρώπους που θα συναναστραφούμε. Αυτό το διάστημα δεν ευνοούνται ούτε νέα ξεκινήματα αλλά ούτε και τελεσίδικες αποφάσεις και αυτό θα πρέπει να το έχουμε στο μυαλό μας προκειμένου να αποφύγουμε λάθος κινήσεις. Η εβδομάδα αναμένεται καυτή στα ερωτικά μας! Θέλεις να μάθεις με ποιο άτομο θα περάσεις σούπερ ερωτικές στιγμές και πότε; Κάλεσε 14840 ή με sms στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδα)

loading...
Τελευταία ενημέρωση: