Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από τις 26 έως 2/12/2019 από την Φούλα Γρηγοροπούλου.

Βαθμολόγησε: 
Average: 5 (1 vote)
Από την Φούλα Γρηγοροπούλου

Αστρολογικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την εβδομάδα 26 Νοεμβρίου ως 2 Δεκεμβρίου 2018. Μάθε τις εξελίξεις για όλα τα ζώδια μέσα από το video της Φούλας Γρηγοροπούλου.

Δες το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου στο Video και μάθε πως θα είναι η καινούρια εβδομάδα σε όλους τους τομείς:

Η εβδομάδα ξεκινά με μία ιδιαίτερη σύνοδο μεταξύ του Ήλιου, του ανάδρομου Ερμή και του Δία στην 5η μοίρα του Τοξότη. Αυτό δείχνει πως είναι πιθανόν εκείνη την ημέρα να επικρατήσει ασυνεννοησία κατά τις επαφές μας με κόσμο καθώς ο ανάδρομος Ερμής δεν θα είναι βοηθητικός. Επίσης ο Δίας θα βάλει το χέρι του και είναι πιθανόν να εντείνει περισσότερο την ασυνεννοησία δημιουργώντας και διάθεση για υπερβολές. Καλό θα είναι να κάνουμε ένα βήμα πίσω σε σημαντικά ζητήματα και να μην πάρουμε αποφάσεις «εν θερμώ» καθώς είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο πως θα κάνουμε λάθος.

Την ίδια ημέρα το εξάγωνο του Κρόνου από τον Αιγόκερω με τον Άρη από τους Ιχθύς θα ισορροπήσει λίγο την κατάσταση καθώς θα φέρει στην επιφάνεια την αίσθηση του καθήκοντος, με αποτέλεσμα να μπούμε όλοι στη διαδικασία να ξεμπερδεύουμε με δουλειές και υποχρεώσεις. Ας προτιμήσουμε να εστιάσουμε σε αυτές καθώς αν εστιάσουμε σε κουβέντες και λόγια είναι σίγουρο πως θα υπάρξουν παρεξηγήσεις.

Την πρώτη ημέρα του Δεκεμβρίου το τετράγωνο του Ήλιου από τον Τοξότη με τον Άρη από τους Ιχθύς μας δείχνει πως ο μήνας θα ξεκινήσει κουραστικά, λόγω υποχρεώσεων που θα πρέπει να διεκπεραιώσουμε το επόμενο διάστημα. Καλό θα είναι όσες υποχρεώσεις και αν έχουμε να θυμόμαστε πως είναι απαραίτητο να βρίσκουμε λίγο χρόνο για να ξεκουραζόμαστε.

Στις 2/12 ο Ερμής συνεχίζοντας την ανάδρομη πορεία του περνάει στο ζώδιο του Σκορπιού, μία θέση από την οποία θα γίνει μυστικοπαθής και η ανάδρομη πορεία του θα το εντείνει, με αποτέλεσμα να είμαστε επιρρεπείς σε λάθος συμπεράσματα λόγω της καχυποψίας μας.

Την ίδια ημέρα η Αφροδίτη -σε ορθή πορεία βέβαια- θα αλλάξει ζώδιο και θα περάσει στο Σκορπιό φέρνοντας ξανά στο προσκήνιο ζητήματα που μας είχαν απασχολήσει τον Οκτώβριο. Η Αφροδίτη από αυτό το ζώδιο θα δημιουργήσει παραπάνω ένταση στις διαπροσωπικές μας σχέσεις -ιδιαίτερα τις αισθηματικές- για αυτό θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί ώστε να κρατήσουμε τις ισορροπίες. Καλό μήνα σε όλους! Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις προσωπικά για σένα. Εμπιστεύσου τους αστρολόγους του zwdiasimera.gr για την προσωπική σου πρόβλεψη. Κάλεσε 14840 ή με sms στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδα)

Τελευταία ενημέρωση:
pistotiki-xreostiki-paypal