Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από τις 26/8 ως 1/9/2019 από την Φούλα Γρηγοροπούλου.

Βαθμολόγησε: 
No votes yet
Από την Φούλα Γρηγοροπούλου

Αστρολογικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την εβδομάδα 26 Αυγούστου ως 1 Σεπτεμβρίου 2019. Μάθε τις εξελίξεις για όλα τα ζώδια μέσα από το video της Φούλας Γρηγοροπούλου.

Δες το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου στο Video και μάθε πως θα είναι η εβδομάδα 26 Αυγούστου ως 1 Σεπτεμβρίου 2019 σε όλους τους τομείς:

Άλλη μία εβδομάδα όπου η πολυαστρία στην Παρθένο (Ήλιος, Άρης, Αφροδίτη) δίνει δυναμικό παρών και μας καλεί να εκλογικεύσουμε οτιδήποτε μας απασχολεί προκειμένου να μπορέσουμε να το διευθετήσουμε. Στις 29/8 περνά κι ο Ερμής σε αυτό το ζώδιο (το οποίο κυβερνά) και αυτό είναι πολύ θετικό για την επικοινωνία μας καθ’ όλη τη διάρκεια του διαστήματος που θα παραμείνει (έως 13 Σεπτεμβρίου).

Τώρα θα έχουμε την ευκαιρία να λύσουμε παρεξηγήσεις καθώς η επικοινωνία θα μας βοηθήσει, να προσεγγίσουμε ανθρώπους που θέλουμε και θα παρατηρήσουμε πως θα είναι πολύ πιο εύκολο να έρθουμε σε συμφωνία και να βρούμε ένα κοινό σημείο επαφής με τους άλλους. Οι συζητήσεις θα έχουν την τιμητική τους όπως επίσης και τα «κοινωνικά σχόλια» για αυτό θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί αν δεν θέλουμε να μας ξεφύγει κάτι το οποίο δεν πρέπει. Ιδιαίτερα προσοχή χρειάζεται σε θέματα που δεν αφορούν εμάς αλλά κάποιο άλλο πρόσωπο καθώς αυτή την εβδομάδα θα είναι δύσκολο να κρατηθούν μυστικά.

Στις 30/8 η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο της Παρθένου σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο και δείχνει πως οι λύσεις για θέματα που μας απασχολούν θα είναι ένας συνδυασμός λογικής και φαντασίας! Η εύνοια σε συγκεκριμένα ζητήματα που μας απασχολούν θα έρθει ξαφνικά για αυτό καλό είναι να θυμόμαστε πως οι εκπλήξεις είναι πιθανό σενάριο αυτής της νέας Σελήνης.

Λόγω της συνόδου που θα έχει με τον Άρη θα νιώθουμε μία υπερδιέγερση, την οποία θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στο πως θα την διαχειριστούμε. Ο εκνευρισμός είναι πιθανή παρενέργεια της πλεονάζουσας ενέργειας και ο καλύτερος τρόπος για να μην την αφήσουμε να λιμνάζει, είναι να τη διοχετεύσουμε σε δουλειές που την απαιτούν! Τα ζώδια που ανήκουν στο Μεταβλητό Σταυρό (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες) θα πρέπει να προσέχουν μιας και τείνουν να ξεχάσουν πως η υπομονή είναι αρετή! 

 

zwdiasimera videosplay

Τελευταία ενημέρωση: