Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από τις 30/1 ως 5/2/2023, από την Αλεξάνδρα.

Βαθμολόγησε: 
No votes yet

Η Αλεξάνδρα μελετά κάθε εβδομάδα τις αστρολογικές όψεις για όλα τα 12 ζώδια. Μάθε όλες τις εξελίξεις για το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου για την εβδομάδα 30 Ιανουαρίου ως 5 Φεβρουαρίου 2023. Η Αλεξάνδρα είναι η αστρολόγος που ψάχνεις, προκειμένου να έχεις μια δωρεάν αλλά απόλυτα εξαιρετική πρόβλεψη, μια αστρολόγος που θα προσεγγίσει κάθε πτυχή των αστρολογικών γεγονότων και θα σου παρέχει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι για να σχεδιάσεις την καθημερινότητα σου.

Δες μέσα από το video το ζώδιο σου και μάθε πως θα κυλίσει η καινούρια εβδομάδα 30 Ιανουαρίου ως 5 Φεβρουαρίου 2023:

Πρόκειται για μια εβδομάδα αρκετά εκρηκτική και παθιασμένη και αυτό λόγω της Πανσελήνου που θα πραγματοποιηθεί στον Λέοντα στα τέλη ακριβώς της εβδομάδας δηλαδή στις 5 Φεβρουαρίου. Στο ξεκίνημα της δηλαδή την Δευτέρα και την Τρίτη υπάρχει η ευκαιρία να τακτοποιήσουμε οικονομικά μας θέματα και να βρούμε λύσεις μιας και υπάρχει μια σταθερότητα και μια σιγουριά για τον εαυτό μας. Αυτές οι μέρες επίσης θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν καρμικές, υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα για κάποιους να έχουν επανασύνδεση ή να ανακαλύψουμε τι κρύβεται πίσω από μια κατάσταση που βιώναμε, να έρθουν στην επιφάνεια μυστικά ή να αποκαλυφθούν μεγάλες αλήθειες.

Την 1η Φλεβάρη θα υπάρχει μια συναισθηματική θολούρα, δεν θα είμαστε σίγουροι για αυτό που νιώθουμε και γενικά υπάρχει και το ενδεχόμενο της εξαπάτησης, οπότε προσοχή στα λόγια που μας λένε. 2 Φλεβάρη θα υπάρχει το απρόβλεπτο και το αναπάντεχο λόγω της συμβολής του Ουρανού και αν το συνδυάσουμε με την 3 Φλεβάρη που δεν πρέπει να γράψουμε κάτι που δεν πρέπει, γιατί ότι γράφει δεν ξεγράφει. Τέλος έχουμε την Πανσέληνο του Χιονιού και αυτό τώρα είναι κάπως αντιφατικό γιατί πραγματοποιείτε σε ένα ζώδιο αρκετά λαμπερό και ζεστό που είναι το Λιοντάρι, αυτό σημαίνει πως θα υπάρχει αυτό το εκρηκτικό συναίσθημα όμως αν δεν ακολουθήσει κάποιος με τα ίδια συναισθήματα που έχουμε εμείς, τότε ίσως επιλέξουμε την απομόνωση. Οι άμεσα επηρεαζόμενοι της Πανσελήνου αυτής είναι οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι.

zwdiasimera videosplay

Τελευταία ενημέρωση: