Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από τις 6 ως 12/8/2018 από την Φούλα Γρηγοροπούλου.

Βαθμολόγησε: 
Average: 5 (14 votes)
Από την Φούλα Γρηγοροπούλου

Αστρολογικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την εβδομάδα 6 ως 12 Αυγούστου 2018. Μάθε τις εξελίξεις για όλα τα ζώδια μέσα από το video της Φούλας Γρηγοροπούλου.

Δες το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου στο Video και μάθε πως θα είναι η καινούρια εβδομάδα σε όλους τους τομείς:

Αυτή η εβδομάδα φιλοξενεί τη δεύτερη ηλιακή έκλειψη του καλοκαιριού η οποία θα λάβει χώρα στο ζώδιο του Λέοντα οπότε καλό θα ήταν να δούμε όλες τις όψεις που θα μας απασχολήσουν κάτω υπό την επήρεια αυτής της έκλειψης καθώς θα  λειτουργήσουν ταυτόχρονα με αυτή.

Στις 7/8 η Αφροδίτη  αφήνει την ορθολογίστρια Παρθένο και περνά στο ζώδιο που κυβερνά, το Ζυγό. Σε αυτό το ζώδιο θα παραμείνει έως τις 8 Σεπτεμβρίου και είναι μία πολύ καλή η πλανητική μετακίνηση (παρόλο που θα έχει κάποιες δύσκολες όψεις με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω κατά τη διάρκεια της παραμονής της). Όλοι μας θα παρατηρήσουμε  πως ακόμα και αν έχουμε αρκετές έννοιες και σκέψεις που μας απασχολούν θα βρούμε τρόπο να αφιερώσουμε λίγο χρόνο σε εμάς, σε πράγματα που μας ευχαριστούν, σε συναντήσεις με ανθρώπους που ξέρουμε πως περνάμε καλά αλλά και σε αγορές για τον εαυτό μας! Ιδιαίτερα ευνοημένα από αυτή τη μετακίνηση θα είναι τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) και έπειτα τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) τα οποία θα βρουν τρόπους να ανανεωθούν και να ανανεώσουν και την αισθηματική του ζωή.

Αυτό που είναι μία «όαση» στις υπόλοιπες δύσκολες πλανητικές όψεις είναι το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον ανάδρομο Άρη που βρίσκεται στον Υδροχόο. Αυτό υποδηλώνει πως κάποια αισθηματικά ζητήματα θα ξαναέρθουν στο προσκήνιο και θα μας  φτιάξουν τη διάθεση έστω και προσωρινά ή θα  μπορέσουμε να τα διευθετήσουμε προς όφελός μας.

Στις 9/7 ο Ουρανός γυρίζει ανάδρομος στο ζώδιο του Ταύρου, όπου θα φτάσει μέχρι το ζώδιο του Κριού σε ανάδρομη πορεία εκεί γύρω στο Νοέμβριο. Αυτό υποδηλώνει πως είναι πιθανόν να χρειαστεί να αναθεωρήσουμε κάποια σχέδιά μας και να δούμε αν αυτά που προσπαθήσαμε να βάλουμε σε εφαρμογή το προηγούμενο διάστημα μπορούν να «μας βγουν». Είναι πιθανό να χρειαστούν κάποιες αλλαγές για αυτό αν δούμε πως κάτι δεν λειτουργεί όπως θα θέλαμε δεν πρέπει να διστάσουμε να σκεφτούμε ένα plan b.

Στις 10/8 το τετράγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στο βρίσκεται στο Ζυγό με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως οι υποχρεώσεις και οι ευθύνες μας θα έρθουν  σε σύγκρουση με τις αισθηματικές μας ανάγκες. Αυτό είναι πιθανό να φέρει και συγκρούσεις με το/η σύντροφο μας αλλά και με ανθρώπους που  υπάρχουν  ειδύλλια. Ιδιαίτερη προσοχή καθώς ενδέχεται να προκύψουν και κάποια παραπάνω έξοδα και να αισθανθούμε μία οικονομική στενότητα η οποία κάθε άλλο παρά ευχάριστη θα πας είναι.

Στις 11/8 λαμβάνει χώρα η μερική Έκλειψη Ηλίου στο Λέοντα στη 18η μοίρα, όπου θα επηρεάσει σε μεγαλύτερο βαθμό τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Λέοντες, Υδροχόους, Ταύρους, Σκορπιούς) που έχουν γεννηθεί τέλος του πρώτου και αρχές του δεύτερου δεκαημέρου, και όσους έχουν  ωροσκόπο οι πλανήτες εκεί. Ο ανάδρομος Ερμής ο οποίος συνυπάρχει με την Έκλειψη θα φέρει στο προσκήνιο ζητήματα του παρελθόντος.  Θα χρειαστεί να ασκήσουμε βούληση καθώς οι λεκτικές υπερβολές και η μη σωστή χρήση του λόγου θα μας δημιουργήσουν προβλήματα. Είναι πιθανόν να νιώσουμε πιεσμένοι με αφορμή κάποιο οικονομικό και κάποιο αισθηματικό ζήτημα και θα πρέπει να προσέχουμε καθώς μπορεί να δημιουργήσουμε αποστάσεις στις σχέσεις μας με τους άλλους. Η εβδομάδα αναμένεται καυτή στα ερωτικά μας! Θέλεις να μάθεις με ποιο άτομο θα περάσεις σούπερ ερωτικές στιγμές και πότε; Κάλεσε 14840 ή με sms στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδα)

Τελευταία ενημέρωση: